Monday, June 7, 2010

MSU New Campus! University of Choice!

WOW! bangunan ape ni?
Tengok title entry ni dah tahu jang...

WOW! ape diorang buat ni?
Diorang mencari jalan ke toilet stelah tersesat dekat U sendiri. Menyedihkan.

WOW! ape ni?
Ini kat dalam kelas. Student of choice bergambar je, tak payah belajar penat2.

WOW! ape kayu kayu ni?
Ni one of the lecture hall. Kerusi terlebih, meja terkurang.

 WOW! apekebenda corak corak tu?
Oh, itu PETA DUNIA yang paling besar dekat Asia. Kitorang panggil tempat ni University Square. Kalau ada concert kecil kecilan buat kat sini lah.

WOW! siapakah gadis gadis comel ini?
Mereka semua rakyat MSU yang teliti dan cermat tentang posing2 yang perlu diberi.

WOW! kenapah ada banyak rak2 tu, stor kah?
BUKAN! ini library yang belum habis pindah dari old ke new campus. Tgk carpet dia, siap ada logo MSU.

EH, what happen?
Semua melatah APOCOT MAK KAU! sambil terlompat lompat.

Haaaa ok, siapa nak masuk Management & Science University (MSU) meh meh dialukan... Ni new campus kitorang, still dekat Seksyen 13 Shah Alam, area Stadium. Start pindah 10 Mei haritu, ni semua gamba2 lama ni, dah perap sebulan lebih. hehe.

Yang korang tengok ni Fasa 1A, ada tempat kelas2, Chancellor hall, Lab, Swimming pool, Spa etc etc.
Fasa 1B maybe akan siap July ni akan cover Management Tower, Islamic Center, Cultural stage, Sports Center.
Fasa 2 akan start bina 2011, akan ada Hotel, Hospital dan Hostel (aku tak sempat merasa)

MSU, University of Choice!
Apekehal aku promote U sendiri ni? Biar ahhh, aku BANGGA! hehe.

picture, credit to Channel, Ruby, Shakila :)

Sunday, June 6, 2010

I really really really need your help.

Semenjak dua menjak ni mesti para blogger yang ada dekat friend list aku kena gasak dengan rayuan aku yang lemah dan tidak terdaya ini memintak tolong LIKE gambar kat bawah ni. Yeah, stakat yang aku tengok tadi dah 127 orang LIKE pic ni. huhu ^_^

Pic ni sebenarnye saja je kitorang snap snap. Alang2 university aku ada buat contest untuk new campus kami, aku pun grab the chance ler, dan upload pic ni. The most "LIKED" pic akan win competition ni. Aku kat ranking no 2 sekarang. Ada lagi 100 LIKED nak kena kejar. So sekarang ni time untuk aku guna semua medium yang aku boleh, termasuk post dekat blog.

SO, nak MINTAK TOLONG kat sesiapa yang ada facebook, pergi dekat LINK bawah gamba tu, then CLICK LIKE kat pic tu. Harap boleh cepat sikit sebab competiton ni akan tamat pada 10 JUN 2010.


Tolong click SINI then LIKE pic ni ok :)

Oh tetiba korang excited nak like ni, suddenly TAK BOLEH LIKE pulak, maknanye, korang TAK SIGN IN facebook lagi kot.IKUT STEP KAT BAWAH NI

Kalau tak boleh, pergi link bawah ni,

1st,
http://www.facebook.com/ManagementandScienceUniversity

2nd,
...http://www.facebook.com/photo.php?pid=3978695&o=all&op=1&view=all&subj=20983233326&aid=-1&id=844093813&fbid=401540923813