Monday, May 31, 2010

World Susu-ing Day!

Hai semua! Ape kabaq?!

Lama lah tak dengar citer lu orang semua. Lu orang menghilang pergi mana? Jumpa Princess Tamina ke? Wowowowow kebabooooom!

Okeh semalam sebelum aku pergi date dengan Princess Tamina, aku dah pergi SUSU punya event dekat Pavillion Bukit Bintang. Terbaik jugak lah sebab sekali lagi, aku terlibat dalam program2 untuk Malaysia Book of Record lepas Gatsby Street Fair haritu. Dah 2 cert dah ni, haritu punya pun tak tuntut lagi... haish.

Mereka sumua menjerit, KAMI MAHU SUSU IBU! JANGAN PERAH SUSU LEMBU!

Kalau haritu the biggest blogger gathering, kalini the largest number of people drinking milk at the same time. Lebih kurang 3000 orang participate. Amacam? boleh bayang? Kami diberikan susu ibu Dutch Lady belambak lambak. Sampai semua sendawa bunyik MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ok bunyik tu mcm lain sikit, tapi bau dia sama dengan lembu. Harum.

Limited edition punya packaging!

Biasa lah event2 camni pergi sorang tak best kan, so angkut jugak lah 2 member highschool aku-yang-tak-semenggah-cerita-ataskatil-je-keje , Melly dan Hady dengan member MSU aku merangkap-minah-macam-lah-athlete-nak-cepat-je-jalan, Channel.

 Hady. Yob. Melly


 
Channel 2806... Kitorang ingat sampai 2500 je dia nak, rupanye lagi ramai lagi bagus, nasib baiklah.


 Kenapa rasa macam susu biawak? Biawak ada puting susu ke?

 Ai mai gad! Ah mai gad! it's Amber Chia! Ahhhhhhhhhhhhh! Weeewiiiiit! GONNA REPORT THIS

browse gossipgirlboy.com and post "I met Amber Chia and she proposed me XOXO!"

yeah. perasan.

Sunday, May 9, 2010

Happy Mama's Day

Tepi sikit boleh,  habuk blog ni, nak kepas kepas kejap.

Sembur Febreze sikit kasik wangi.

Aku exam 2 paper harini korang tahu tak?! hari minggu sepatutnya hari bergumbira mada mudi!



Oh selamat hari mama buat mama dan blogger2 semua yang bergelar mama.

tanpa mama siapalah yob

tanpa mama tak merasalah pelampung hijau

Ada nya mama majulah Ikea. hehehehhehe.

HAPPY MAMA'S DAY!