Sunday, November 21, 2010

Yob nak host kan blog sendiri!

GOOD MORNING YUNA!

yezza untuk Yuna je :)

Okeh lah tuh! Sekarang ni aku tengah gumbira sengih sengih gak lah, result maintain beb! kihkihkih. Suka kot!

Oh... Yob dah bayar dah kat SealServer ni ha, nak beli domain ngan hosting skali. So lepasni boleh lah host blog sendiri! Eh,adakah aku guna perkataan domain hosting semua ni di tempat yg sesuai dan betul, noob kot!

Pasni memang nak serious blogging lah. Itu hasrat dalam hati. Harap2 tertunailah hasrat di hati ini, weh dah macam nama blog Kak Ina KL ni! Blogger2 tertentu pun dah dikenal pasti untuk bertanya menuntut ilmu tanpa senpadan. Maklumlah, WordPress pun tak pernah pakai... nak design layout, template, header, banner blog lah apelah... dah lah poto-shop tahu crop2 gamba je. duhhh!

Ok doakan aku berjaya. Karang aku suruh pergi blog aku yg dah siap nanti, skali blog tu senget ke, screen dia ade pop up gamba bogel aku ke harap dimaafin ya bapak bapak ibuk ibuk semuanya!

13 comments:

Lelaki Ini said...

hhu
chaiyok2!

YobSumo said...

tengs!

Aujinz said...

semakin maju kedepan..
tahniah..

mein melon said...

nak aku tolong design kan...? :D

told la hejauw said...

dari dulu ak xpaham org dok ckp domain la hosting lah..apa senanya ni..hahha

Anip™ said...

wah~ hebat n kaw semakin maju!

1)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !

2)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

2)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

Mr.Clive said...

maju ke depan! :)

Wanie-san said...

wawawa..
yob dah menjalankan dasar pandang ke depan..hehehe

Jard The Great said...

aku nk gmbr bogel, yob. opppsss..

Aus MeLankoLik said...

ces , maju terus kau , smoge berjaye lbh cemerlang , hahaha , gile skema ucapan aku , haha

izzahfarhana said...

nak serius blogging tp nak bloghopping tu agak xde mase lak. boleh la kalau maka a plan kan. huwaaa
congrats mesti DL!

Lia3003 said...

semoga berjaya.. =)

YobSumo said...

h