Friday, October 22, 2010

Hayley W. ke artis Malaysia lagi sopan?

Hai, Salam 1 Malaysia.


Yay! dah semester break, bolehlah rajin kan diri update blog. Haritu Jun - August adalah merasa 14 buffered ads, tapi sekarang dah zero. Padan muka sape suruh peram blog lama sangat ye tak. 

Hohoho. Paramore haritu? best giler. Hayley William paling best. Band dorang sgt down to earth. Memang confirm aku pergi lagi lepasni kalau dorang datang. Hayley keep repeating this, "We took 6 years to come to Malaysia and that's our mistakes... with the crowd like this, you Malaysian don't have to wait for another 6 years coz Paramore definitely will come back here!" kihkihkih. Janji manis kan kau Hayley...




Opening dia bawak lagu Ignorance, mmg serious shit smart. Mmg crowd going crazy lah... adelah nampak budak2 sekolah yang depan2 stage try ke belakang sambil nangis2. I guess they don't come to concert that much, and didn't expect to be pull and push by the adult. Adik adik duduk rumah baca buku ye lain kali. Thanks buat blogger baru merangkap housemate, Harito yg follow pergi Paramore. (weh aku dah backlink kan kau ni ;P)




Kat rockzone tu time balik terjumpa pulak blogger femes, DarkBatman. Tapi sebenarnye ada scene memalukan sikit. Sebabkan aku lama tak update blog, tak blogwalking, lama gak lah tak baca blog dia, tapi di sebabkan aku nak menegor jugak, dengan konfidennye aku serpa dia, "abg ni blogger kan, blog superman kan!" toink toink! pastu dia jawab, "manade superman, batman je" ok sumpah aku termalu sikit. Tapi takpelah asalkan aku tegur dia kan. hehehehe.

Oh berbalik kepada tajuk...
Aku mintak sgt pihak2 yang bertanggungjawab ni, yang buat peraturan "International Artist" kena pakai sopan2... usha2 lah sikit artis Malaysia ni. Tak payah sebut nama, pergi je lah mana2 award ke show ke kita boleh tengok pesta kulit. Macam tak kena je nak artis luar pakai sopan2 tapi yang dalam negara sendiri ni? wat the fish. duhhhhhhhh.


Ni aku bagi sedikit BUKTI pakaian International Artist yg perform kat Malaysia,


Hayley William - Paramore (rambut oren dia tetap seksi)

 Katy Perry (tangan sampai hujung cover, dah mcm tok ti dah ni)

Avril Lavigne (1st time aku tgk pic ni, COOL syial!)

DAN INI,

Kak Ning kita...

Siapa lagi banyak kulit? :D

20 comments:

Aujinz said...

hahahhaha...

Kak NingNoii..yob , kamu jangan masuk lif ngan dier, sure kena kekah kang..

darkbatman said...

hahahahaa.. adoi.. kak ning xleh blah weh! aku rase haylie lg mantap.. sopan pun lg oke dr ning..huahuahua

cik tipikal said...

setuju giler.. hayley sangat lah sopan berbanding artis malaysia yang terbonjol kat sana-sini. [die hard fan paramore cakap mesti nak menang je kan?]
aku tak paham lah malaysia ni. kuman di seberang laut, nampaj je. walhal gajah berak depan mata, tak nampak pulak.

avid gunner said...

how was the bass player?

Mimie.Candy Cane said...

oh yesss...aku ingat aku nk buat jugak entry pasal pemakaian hayley masa kt konsert tu.sumpah artis malaysia yg sexy tu patut malu dengan hayley...tp ko dh buat dulu,kira aku wakilkan ko je la yob eh..

ape pun hayley mmg sempoi n paramore rawks!!

*kalo takde konsert paramore ni,ko tak update blog ni kan yob?

YobSumo said...

Aujinz,
hahaha ye ke... takut2 :P


darkbatman,
hehehehe. we both like hayley over ning!


cik tipikal,
wah guna kata2 hikmat. wa suka!


avid,
the bass player, Jeremy was superb! he did some flip over josh. gempak beb, wa tgk live. hahahahaha.


mimie,
betol sgt tu mimie, ...eh kau nak buat pun buat je lah. btw, aku update sbb aku cuti sebulan sekarang. so dalam cuti2 ni rajin lah aku update. KOT la.... hehe.

deus X machina said...

artis malaysia ""paling sopan""

kak ina kl said...

nasib baik tak kena sekeh dek darkbatman.

free ker kena beli tiket tu ek

YobSumo said...

deus,
kihkihkih. dalam tu.


kak ina,
beli kak, saya ni bukannye blogger kesayangan nuffnang. hehehehehehe.

iyllienaz said...

best tu,,asal x ajak??

Wanie-san said...

perghhh ramai plok la g even ni.asal aku xtahu?huhu
kak ning kita tu asal negara mana?nageria?

addictedtoeleven said...

kau dok rock zone yob????? waaaaaaaaaaaa jeles jeles rase tak air liur hayley menerjah nerjah pipi?

addictedtoeleven said...

kau dok rock zone yob????? waaaaaaaaaaaa jeles jeles rase tak air liur hayley menerjah nerjah pipi?

YobSumo said...

iyllienaz,
nak ke dtg jauh2 dari Johor?


Wanie-san,
lu ni... zimbabwe sudah :P org kampung wa ok.


eleven,
rasa rasa. manis dowh! kihkihkih.

Jard The Great said...

bnyk kulit terdedah? ning la.. ishhh

Nabilah Anafi said...

tu la, mana pergi ethic ni?

saya_arief said...

adoyai...
hoho..
;p

ceritasekupang said...

budi bahasa budaya kita....berpakaian sopan???



http://ceritasekupang.blogspot.com/2010/10/autoshow-at-autocity.html

.millalara. said...

kak ning. oh kak ning. pening saya kak ning. ish3...

hye3 yOb :)

.millalara. said...

kak ning. oh kak ning. pening saya kak ning. ish3...

hye3 yOb :)