Friday, August 20, 2010

XCLUSIVE FITNESZ gym untuk student MSU, UiTM, Shah Alam dan Seantero Dunia!

Macam Yob bagi tahu dalam entri lepas nak cerita pasal Muslim Tour dekat Vietnam kan, but nak hold story2 tu dulu sebab ada new gym in town!

mahukan aksi yang lebih dasyat? usha2 lah bawah...

Apelah mimpi aku pergi gym kan. Dalam hidup ni adalah 2 kali pergi gym itupun tak tahu nak guna ape, macam LOOSER. Kalini lain sikit, aku ke XCLUSIVE FITNESZ atas jemputan seorang rakan, merangkap junior aku dekat MSU.

Kat mana? dekat Stadium Shah Alam, tempat game bola tu.

Ini Farah. Dialah yang sambut aku ngan cameraman. Dia ni jugaklah yang jemput aku ke gym ni.
Oh dia ni junior aku, dia pun ada blog, nak usha click SINI

Mamat ni cameraman aku. Dia yang paksa letak gamba dia dalam blog ni. Thanks ahh demam2 pun ikut tolong ambik gamba... patutlah gamba menggigil blur blur je semua XD

OH yang ini subjek utama kita harini. Dia adalah founder gym ni merangkap kepala trainer, Mr. Murad Zaidi Yow Whassup Yow! Nama famous dia "M"

Gym XCLUSIVE FITNESZ ni baru bukak. Gym ni memang bukan main2 punya gym, "No frills, No Gimmicks, No Nonsense. Just hard work!takdelah promotion gebeh gebeh, janji kosong, tempat high class mcm nak pergi tidor kat hotel semua.

Kalau korang nak sihat, nak fit, nak tough bady. This is the right place! Korang cakap je nak lean body (mcm model), nak badan mcm fighter, atau macam body builder, dengan bantuan diorang memang boleh dapat punya. Tapi kat sini jangan harap lah nak guna steroid ke ape supaya berketul ketul badan, dorang akan reject korang dari gym ni.


Ini sebahagian daripada equipment yang XCLUSIVE FITNESZ sediakan.

Special nye gym ni, TAKDA AIRCOND wooo! konsep dia open air dan pakai kipas je. Memang rare lah!

Kat sini pun ade offer dance lesson. Diorang ade 5 jenis, Hip Hop, RnB, Lyrical, Contemporary and lagi satu aku tak ingat. Aku rasa dangdut kot... haha kidding!


Time aku datang, rugi sikit sebab dance instructor dia ada job luar, menari dengan Stacy! Kalau tak, bleh shake shake sikit takpun goyang gerudi ye tak. Oh space ni je ada aircond :)

Kat sini pun dia ada ajar mixed martial arts. Dia tak spesifikkan, Taekwando ke Silat ke Kickboxing ke, dia combine kan semua. Special kot!


M ajar aku macam mana nak defend diri kalau kena attack. Seriously terpelanting pelanting aku dia buat. Mentang2 lah M ni besar dan power. Takpe M, jumpa lagi setahun, aku lambung2 kau pulak :P


yang pic bawah tu tempat training Muay Thai. Yang ni serious lagi terbaik... dakat bahagian luar ni akan dibuat ala ala boot camp. Sape berani, mai ar!

please lah wei! sape yang cakap aku action je lebih? korang tengok bukti tangan aku ni!

Ok aku nak cerita sikit lah pasal Murad Zaidi, founder aka trainer dekat XCLUSIVE FITNESZ ni. Mamat ni Malaysian tapi sebab dah lama duduk New York, dia main wassup2 je ngan aku, aku pun wassup2 jugak lah ngan dia (aku sebenarnye blur sikit dengan slang dia mula2). Murad Zaidi @ M ni adalah IFA certified Personal Trainer. Cakaplah sape je, CEO, model, student, semua dia pernah trained. Dia ni juga adalah fighter. December ni if i'm not mistaken, dia akan ke Canada. untuk fight! Nak tahu lagi pasal Murad Zaidi boleh click SINI.

Ok jom cerita pasal promotion pulak sempena bulan Ramadhan ni, XCLUSIVE FITNESZ adalah FREE. ada percaya? sila percaya. Khas untuk bulan Ramadhan punya promo, siapa yang register, hanya RM99/month untuk unlimited access dan diorang akan ikat korang untuk setahun. MURAH GILA TAK?! compare je dengan gym lain, takkan dapat harga ni. Jadi sila cepat, habis je bulan Ramadhan, harga dia kembali ke RM126/month. Walaupun still murah, kenapa nak sia siakan yang lagi murah kan...

pose baik punyer dari kitorang! kihkihkih!

Boleh jadi fan mereka di FB, click SINI
Baleh join group mereka di FB, click SINI

So ape lagi yang ditunggu wahai student MSU, UiTM, penduduk Shah Alam? Gym baik punya menanti!

p/s: hati aku dah terbukak balik nak training dekat gym. Thanks M, thanks Farah, thanks XCLUSIVE FITNESZ!

33 comments:

solehah said...

kau dah kurus lg drpd jmpe kau kat alamanda las time! dem! hahaha. jeles i.

nak badan taff ketul2 kah?

iyllienaz said...

yob..kalau betul ada dance class untuk dangdut, memang i join..haha

btw, seriously like u look thinner..puasa ni memang tak makan ke yob??

Fyzal said...

nice gym dude.

YobSumo said...

solehah,
heh... sikit je kurang. takdelah sampai ketul2, fit sudah. skarang ni species pancit.


illi,
hahahhaa. gamba tu menipu lah... berat sama je mcm last time kita jumpa (^^)


fyzal,
hang kena try ler!

Encik Tikus said...

cantik girl tue. nak ushar jap lah blog dia ! ;DD

Ery Farieha said...

perghhhh tangan kau

Pinky Pixie said...

tkotnye tgk tgn.. hoho..

YobSumo said...

Encik tikus,
hehe usha jgn tak usha!


Ery Farieha,
ler bukan darah pun....


Pinky Pixie,
nak try?

~AmyLiana8886~ said...

bestnyer g gym..

nadirah_nor said...

ko ada share ke ngn jim nih??
promote sakan nmpak
hoho =DD

avid gunner said...

suruh dia bukak kat jb la..haha..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gym tu ada fan tak...cool

rizwan's sweetheart said...

serik beria2 training kat gym. nanti balik makan triple saiz daripada saiz hudangan base...

manyak takut!!!


>>> lama dah tak dapat jengah blog kengkawan. windu!!!

[z@ck] said...

lepas ni muscle ko ketul2 la ea..walaweh

Wanie-san said...

leh slim r gni!tough la ko yob pasni!hehehe

faizal said...

aku igt nk wat try exercise yg geng2 actor 300 tu ar...



**tp sampai skrg xjadi2 nk buat..~.~

kak ina kl said...

tak lama lagi bolehlah menggantikan malik nor kan..

cunlah awek tu..tacklelah..nanti leh masuk selalu ke situ

Jard The Great said...

waaa yob.. kamu bakal ada six packs ke? *droolinggg..

oppps... apsal leh drool lak.. ahahaa.. ku drool sbb da nk berbuka da neh. ade neh ha'ah.. makanan dpn mata di kala aku menaip komen neh.

=)

gud luck ye bina muscle. da dkat da tu utk menjadi model seluar dalam.. hik hik hik

Frodo Baggins said...

yaaaaa ... itu dia!!
lu org jngn memain!!!

owh awek itu ...


>>___<<

Arief Arf said...

aku penah gak dengar cite pasal gym ni.
ko join ke?
ke ko dah serik ke bantai ngan m tu?
hahaha

aku nak gak join tapi shah alam jauh lak ngan tempat aku..
X(

Solehah said...

yob,kenapa tangan menggil masa gambar ko dengan farah tu?

Seiryu Ayime said...

thank u syahir for the review >_< really appreciated iT! jom ar join lak kekee

mazeermohamad said...

jom goyang3!!! hehehehe! waaaaaaaaa! jom boxing!! saya nak bertomoi!! come on bebeh~ aku lawan pompuan, ko lawan laki yea~~ wakakkaa! aku lawan lemah, ko lawan yang kuat~ :'P

faiz said...

is there any trainer to be hired in this gym???
i never know the right ways to workout in a gym.. really need someone to guide me the right ways...

YobSumo said...

got personal trainer if you need them, but some extra charge lah. they also allocated specific morning session with this trainer where you can ask any question that you want FOC. great kan?

Mr.Clive said...

hello bro...ape cer

NAJ HEBAT said...

pergh,

malas la aku nak gi..

silap2.. berkecai body aku yg solid ni.

terlebih solid susah.


fragile!

uwais Al-qarni said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

and the UK, portrayed by the handsome Johnny Depp. The essential [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm[/url] recruitment. Originally from Sudbury, Massachusetts USA, David [url=http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm]Cheap MBT shoes[/url] those facts. Tony: What has been the most difficult area for [url=http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm]MBT shoes Outlet[/url] Casanova to the core, Black Jack was infamous for his lascivious
Modern Day Carving Tools. The carving tools for a modern day [url=http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm]MBT shoes sale[/url] of the pumpkin. Ice cream scoops or thick ladles are fantastic. [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant Shoes[/url] compared to the Three hundred watt motor that Jack LaLanne [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant[/url] light glows in green this symbolizes that the base unit is
Casanova to the core, Black Jack was infamous for his lascivious [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]Nike NFL Jerseys[/url] the actual racks once a blemish is actually noticed on it. An [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm[/url] an illiterate homeschool graduate, that becomes his impression [url=http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm]http://www.designwales.org/mbt-outlet.htm[/url] thousand dollars very quickly, the case was taken up by the FBI.

Anonymous said...

analysis and design solutions available at Stewart Technology [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]Ralph Lauren Outlet[/url] would see that the Black Jack tables are easily the busiest on [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]christian louboutin outlet[/url] enhance this effort, amplifying client care and maximizing [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html[/url] several denim shirts and t shirts available that can go along
will have lots of fun! What more could anyone want in a game, [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]christian louboutin outlet[/url] if you know how. There is an effective black jack system on the [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]tory burch outle[/url] now save their time and energy. In addition to simply providing [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] in the world of lawn maintenance. In order to keep your lawn
your personal life in many aspects. Within The Aladdin Factor, [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] to exert extra force or extra leverage to make clean cuts. Sharpen [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]christian louboutin outlet[/url] healthy and active right up to the end. It reminded me of a central [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]Ralph Lauren Outlet[/url] of years since jack-o-lanterns were first brought to America.

Anonymous said...

Hi, we are new sports supplements store in Setia Alam. Selling at wholesale price! Visit Us! http://www.lfanutrition.com/

Anonymous said...

Hi, we are new sports supplements store in Setia Alam. Selling at wholesale price! Visit Us!

http://www.lfanutrition.com/

Rajan John said...

Student yang open minded and want some fun with or without alcohol may visit us kat 19th hole pub and restaurant kat Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah sek 13 ..sebelah PTPL ..come have fun and karaoke..many song from English to Malay to Chinese...secured place ..leave worries behind..
Pool table available

Call me for more detail..0146690221

Part job for waitress and waiter cum cook also available