Monday, June 7, 2010

MSU New Campus! University of Choice!

WOW! bangunan ape ni?
Tengok title entry ni dah tahu jang...

WOW! ape diorang buat ni?
Diorang mencari jalan ke toilet stelah tersesat dekat U sendiri. Menyedihkan.

WOW! ape ni?
Ini kat dalam kelas. Student of choice bergambar je, tak payah belajar penat2.

WOW! ape kayu kayu ni?
Ni one of the lecture hall. Kerusi terlebih, meja terkurang.

 WOW! apekebenda corak corak tu?
Oh, itu PETA DUNIA yang paling besar dekat Asia. Kitorang panggil tempat ni University Square. Kalau ada concert kecil kecilan buat kat sini lah.

WOW! siapakah gadis gadis comel ini?
Mereka semua rakyat MSU yang teliti dan cermat tentang posing2 yang perlu diberi.

WOW! kenapah ada banyak rak2 tu, stor kah?
BUKAN! ini library yang belum habis pindah dari old ke new campus. Tgk carpet dia, siap ada logo MSU.

EH, what happen?
Semua melatah APOCOT MAK KAU! sambil terlompat lompat.

Haaaa ok, siapa nak masuk Management & Science University (MSU) meh meh dialukan... Ni new campus kitorang, still dekat Seksyen 13 Shah Alam, area Stadium. Start pindah 10 Mei haritu, ni semua gamba2 lama ni, dah perap sebulan lebih. hehe.

Yang korang tengok ni Fasa 1A, ada tempat kelas2, Chancellor hall, Lab, Swimming pool, Spa etc etc.
Fasa 1B maybe akan siap July ni akan cover Management Tower, Islamic Center, Cultural stage, Sports Center.
Fasa 2 akan start bina 2011, akan ada Hotel, Hospital dan Hostel (aku tak sempat merasa)

MSU, University of Choice!
Apekehal aku promote U sendiri ni? Biar ahhh, aku BANGGA! hehe.

picture, credit to Channel, Ruby, Shakila :)

22 comments:

Akmar Anuar said...

bangga siot ko weh!!

iyllienaz said...

msu baru cantik..u nak buat flying fox from rumah u kan??

siggplus said...

baju kurung kuning!

muzzamil.sahjamal said...

asal ko mkin krus ni syahir??
aku plak mkin gemok ><
huhu

Jard The Great said...

WOW... itu saja la aku mampu ckp.. ehehehe.. ;p

YobSumo said...

Akmar,
hahaha kau pun kena bangga gak. U kau jugak ape ;)


iyllienaz,
hahaha. tali tak cukup panjang, tapi nak buat flying fox mmg dah bleh da.


siggplus,
tettttttttttttt kihkihkih.


Zamil,
jangan ler panggil syahir. kat sini Yob ok :P


Jard,
WOW!

Huda Luna said...

sigg ni nk kne ni duk usha gadis baju kurung kuning!

wahh suka la ko kn
aku lg x sempat rs U aku yg baru
huhu

eh ko dh KURUS!

YobSumo said...

Huda,
kau nak kenakan sigg mcm mana? share ahhh sikit. hehe.
eh kau pun ada campus baru eh... good!

€haNeLLe said...

thx syahir....ade gambar i juga...

YobSumo said...

u got blog chanelle? haha! no prob!

Khairi said...

kim salam sama yg pakai baju kurung kaler kuning tu hehehe.

Liliyuli said...

mewah eh?

hans said...

kira korang la rasmi nih
hahaha

syaf said...

memang smart tempat ko blaja ni

rizwan's sweetheart said...

cantik!!! kalau tak g kelas gak, tak taulah nak cakap... heheheh...

yob, nak tanyalah... kat MSU ada tak wat pe2 akrnival atau program jualan yg ada open tapak utk peniaga luar sewa? kalau ada, boleh inform fda??

Ery Farieha said...

wohhh
promo U siot
nak promo UKM laa
hahahahaha

o.l said...

ak x tau plak lu msu.. cis..

dilla said...

wahauuu.. canteknyeee~~

hehe.. MSU ni depan umah abg saya! kekeke. i've seen it from start to now :P kekeke..
semOga lebih bersemangat belajar laa.. hehe

Frodo Baggins said...

yer loorr
baju kurung kunen tu bgtu mnonjol!
abis semua kagum wa dgn MSU ko!



>>___<<

Fitrihadi.com said...

Wow!! Nak komen apa ye??
Universiti bro memang cun ar.. cantik ar fasiliti kat situ hehe


*lama blog ni tak update.. pe cita sekarang? bz buat assignment ke??

fndrocka said...

very the canggih one

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Tonyfttz said...

wohhh promo U siot nak promo UKM laa hahahahaha