Sunday, June 6, 2010

I really really really need your help.

Semenjak dua menjak ni mesti para blogger yang ada dekat friend list aku kena gasak dengan rayuan aku yang lemah dan tidak terdaya ini memintak tolong LIKE gambar kat bawah ni. Yeah, stakat yang aku tengok tadi dah 127 orang LIKE pic ni. huhu ^_^

Pic ni sebenarnye saja je kitorang snap snap. Alang2 university aku ada buat contest untuk new campus kami, aku pun grab the chance ler, dan upload pic ni. The most "LIKED" pic akan win competition ni. Aku kat ranking no 2 sekarang. Ada lagi 100 LIKED nak kena kejar. So sekarang ni time untuk aku guna semua medium yang aku boleh, termasuk post dekat blog.

SO, nak MINTAK TOLONG kat sesiapa yang ada facebook, pergi dekat LINK bawah gamba tu, then CLICK LIKE kat pic tu. Harap boleh cepat sikit sebab competiton ni akan tamat pada 10 JUN 2010.


Tolong click SINI then LIKE pic ni ok :)

Oh tetiba korang excited nak like ni, suddenly TAK BOLEH LIKE pulak, maknanye, korang TAK SIGN IN facebook lagi kot.IKUT STEP KAT BAWAH NI

Kalau tak boleh, pergi link bawah ni,

1st,
http://www.facebook.com/ManagementandScienceUniversity

2nd,
...http://www.facebook.com/photo.php?pid=3978695&o=all&op=1&view=all&subj=20983233326&aid=-1&id=844093813&fbid=401540923813

14 comments:

Boneka Tak Sakit said...

syg yerrr aku dah deleted fb kalau tak aku tolong sori la ! sian yer!!!

YobSumo said...

oh abg boneka syg. kenapakah kau delete fb? peminat kau kan ramai kat sana!

addictedtoeleven said...

eceh eceh!! yob jadik model! haha

YobSumo said...

taik hidung pun tak mcm model. camne nak jadi model? hehe.

azzaliena suziantie said...

kalo xnk???
hahaha

peAnut said...
This comment has been removed by the author.
peAnut said...

skali xkuar button like la
yob..
adakah aku perlu like
profile tu dlu?
huhu

YobSumo said...

azza,
kau dah like banyak bunyik pulak kan. haha.


peanut,
tak payah ler, tapi kau kena sign in fb dulu.

Ery Farieha said...

aku da liked!
hehehehe

Huda Luna said...

aku dh mengeLIKE pic tu

FarhanaLicious said...

apa hadiah nya? nanti kongsi kongsini la. huhu

hans said...

hahahaha
gudlucl

rizwan's sweetheart said...

malangnyer fda takde FB nak like pic kamu... sori yob...

kenwooi said...

all the best =)