Monday, May 31, 2010

World Susu-ing Day!

Hai semua! Ape kabaq?!

Lama lah tak dengar citer lu orang semua. Lu orang menghilang pergi mana? Jumpa Princess Tamina ke? Wowowowow kebabooooom!

Okeh semalam sebelum aku pergi date dengan Princess Tamina, aku dah pergi SUSU punya event dekat Pavillion Bukit Bintang. Terbaik jugak lah sebab sekali lagi, aku terlibat dalam program2 untuk Malaysia Book of Record lepas Gatsby Street Fair haritu. Dah 2 cert dah ni, haritu punya pun tak tuntut lagi... haish.

Mereka sumua menjerit, KAMI MAHU SUSU IBU! JANGAN PERAH SUSU LEMBU!

Kalau haritu the biggest blogger gathering, kalini the largest number of people drinking milk at the same time. Lebih kurang 3000 orang participate. Amacam? boleh bayang? Kami diberikan susu ibu Dutch Lady belambak lambak. Sampai semua sendawa bunyik MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ok bunyik tu mcm lain sikit, tapi bau dia sama dengan lembu. Harum.

Limited edition punya packaging!

Biasa lah event2 camni pergi sorang tak best kan, so angkut jugak lah 2 member highschool aku-yang-tak-semenggah-cerita-ataskatil-je-keje , Melly dan Hady dengan member MSU aku merangkap-minah-macam-lah-athlete-nak-cepat-je-jalan, Channel.

 Hady. Yob. Melly


 
Channel 2806... Kitorang ingat sampai 2500 je dia nak, rupanye lagi ramai lagi bagus, nasib baiklah.


 Kenapa rasa macam susu biawak? Biawak ada puting susu ke?

 Ai mai gad! Ah mai gad! it's Amber Chia! Ahhhhhhhhhhhhh! Weeewiiiiit! GONNA REPORT THIS

browse gossipgirlboy.com and post "I met Amber Chia and she proposed me XOXO!"

yeah. perasan.

28 comments:

Farid said...

1

nursarah said...

aku balik kampung daa aritu. huhuh

peAnut said...

muke kau minum susu mmg bergaye lah.. haha ;))

YobSumo said...

Farid, terbaik!


nursarah, owh yeah?! rugiler tak dapat sususuusususuus!

YobSumo said...

peanut, biasalah model sampingan susu ibu ;P

hBz said...

mane2 je hang ada. hang ni banyak kembar ke?

otak ketat said...

cis. tak jeles. aku tak suka minum susu pn. haha.

Boneka Tak Sakit said...

XOXO ahahahh :P

best la jeles aku, aku dulu muda xrasa pown suma nie :P

~AmyLiana8886~ said...

lawa packing yg limited tu ek..

iyllienaz said...

haha susu biawak..yob penah rasa ke??

Jard The Great said...

ko join tak kontest dutch lady? dpt menang banglo woo.. ehehe

siggplus said...

apsal tak dapat susu amber chia?

eh?

laila said...

wow
tp susu tu susu besa ke ada perisa choc etc etc

ween said...

erk, mmg wujud eh hari minum susu sedunia? HAHA baru tau. patut la td tgk syahjihan ada part minum susu dutch lady :)

YobSumo said...

HBZ,
bukan sepupu tapi klon.


otak ketat,
tapi best tau susu coklat.


Boneka,
kau muda tahun 1957 ke?


Amyliana,
ha'ah lawa kan


iylienaz,
jom kita rasa togather gather nak? XD


Jard,
seyes?! aku tahu... nak join ah! thanks inform!


siggplus,
erk, kau konfiden aku tak dapat?


Laila,
rendah lemak dengan choc :)


ween,
hehe memang ada, supposedly esok, which is 1st june.

hans said...

asal korang suka sangat minum susu ni?
asal aku xsuka?
hahhahaha

alin said...

alaaaa jelesnye aku!!! korang ajak lewat sangat la.kalo awal sket bleh aku mintak cuti..T-T

Ery Farieha said...

wohh
aku g youth 10 kot
pasal susu ni aku xtau sgt
kalo x boleh menguatkan tulang lg
hohohoh

aRi sHu said...

haha..xleh byg kalau sume sendawa serentak..then bunyi moooooo..da mcm ladang lembu..haha..

btw, kalau lah i dok KL bole i join event2 cmni..huhu..

aLeen aVriL said...

eh asal aku xde join event nih wei??

Fhad said...

apasal muke ko yg last tu cam sangap tgk blue melayu dalam hanpon jew? hahahaha

kak ina kl said...

rugi tak dapat join..sebab blk kg.

rizwan's sweetheart said...

wahhh... cam best jerk dapat susu free banyak2... moooooo....

.::WaNiE::. said...

eh biawak ada susu ehh

Kuwe said...

Eleh. Besar besar pun minum susu.

Huda Luna said...

patut laaaa kooo sgttttttttt sehaaatttttttt

iDzruLezZ said...

yob smpai ati pegi xajak aku..=(

Mr.Homosapiensz said...

rupa dah ada nk jadi duta susu