Sunday, May 9, 2010

Happy Mama's Day

Tepi sikit boleh,  habuk blog ni, nak kepas kepas kejap.

Sembur Febreze sikit kasik wangi.

Aku exam 2 paper harini korang tahu tak?! hari minggu sepatutnya hari bergumbira mada mudi!



Oh selamat hari mama buat mama dan blogger2 semua yang bergelar mama.

tanpa mama siapalah yob

tanpa mama tak merasalah pelampung hijau

Ada nya mama majulah Ikea. hehehehhehe.

HAPPY MAMA'S DAY!

20 comments:

otak ketat said...

haha. tanpa mama kau, kompem ikea bankrap.

Mimie.Candy Cane said...

yoppp..comel nye kamo dalam pelampong ijau tu..
selamat hari mama buat mama kamu jgak

YobSumo said...

Otak ketat,
karipap kat ikea pun bankrupt sbb takda bapak aku. hehe.


Mimie,
wa forever comel. hehehe.

.::WaNiE::. said...

hahaha adanya mama majulah ikea

kekekeke betul betul

selamat hari ibu

h a n i e said...

happy mama day utk mama yob..

hehehe..

ahk..sopan pulak komen kali ni.. ngeh3..

IzzahFarhana said...

xde mama yob xde la yobsumo ;)
happy mama day to all mummyyyy
err bukan mumia okay

Frodo Baggins said...

ikea patut berterima kasey ngan mama lu. hahhahaha


((weeee, pelampung itu menarik hati nurani. wakakkaka))

GhOsToNe said...

bagusnyew mak ko!
habis sume ikea diew borong...
bagus2!
hepi hari ibu makcik!

laila said...

haha menusuk yea ayat kau
happy mama's day, auntie~

NICK IRFAN said...

selamat ari ibu kt mak ko yob!

~AmyLiana8886~ said...

slamat hari mama tuk mama yob..gud luck exam ek.

Boneka Tak Sakit Self-ProClaim CasaNova said...

ouh tua juga mama ko ni yob, slmt hari ibu buat semua ibu2

Arief Arf said...

patut la aku pegi ikea slalu out of stock je.
hahaha
ape barang wei exam hari ahad?
hahaha

p/s: ko mesti rindu aku kan? kalau ko dah lupe aku, aku tarik bulu idung ko

iyllienaz said...

wah..mama suka ikea..

rizwan's sweetheart said...

haros ikea bg reward mum's day ni...

muzzamil.sahjamal said...

haha..dengan mama majulah ikea
huhu :D

Kuwe said...

Ingatkan aku sorang saja berehat dari belog. Rupanya kau pun berhabuk.

Lia3003 said...

mak ai, kesian mama nya...tersepit di celah2 perabot..

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahh mak dia sopin kat IKEA laaa..

Love,
PojiePooh Abdullah

sekut tawar said...

=)