Monday, April 19, 2010

Siaran tertunda Gatsby Street Fair

Kalau ade blogger yang buat live blogging, aku boleh buat siaran tertunda lah wei! haha. Nada jeles di situ. Bro Eyriqazz sibok gila live blogging sampai tak nampak batang hidung dia kat event.


Banyak blogger dah update pasal bendalah ni, taknak ah citer banyak, kasi share gamba handphone je. Saje kasi bold di situ. Sebenarnye nak update dari malam tadi tapi disebabkan my guest for the event, Alin tak berjaya sent gambar via email jadi tertangguhlah hajat. Bukan taknak hantar tapi line internet di UPM umpama siput vavi katanya. Entri kalini pun penoh gamba dia sebab gamba aku still tak dapat.

Alin . Yob

Ini antara blogger yang sempat aku snap snap.

Huda . Cik Cumey

 Kapten Luffy @ Ah Fatt, Dude, Nursarah

Ini antara game game yang kitorang main sampai terputus urat tangan kaki dan perot. Macam pakej pulak.

Oh ini game pertama kami. Kurang adventure, hanya seperti kanak kanak riang punya game. Tapi sebab ia pertama ia perlu dipaparkan.

Slippery plastic climbing. Alin cedera parah main ni. Haha!


Mainan kerbau gila. Kat sini jugak kami jumpa seorang brother yang sangat cool. Ye sangat COOL. 
btol tak Alin ;P

Mainan yang aku menggigil gigil diri atas bendalah tu. Aku tak dapat nak smash Alin pun. At last aku terjatuh.

Mainan Fun Fair pun banyak gila. Mostly memang kami menang lah. Nampak tak ayat berlagak kat situ. hahahahahahhaha.

Oh kami breakfast di Krispy Kreme yang dianggap menjual doughnut geli geli oleh Alin. 1st time aku try doughnut dia, manis gila pada aku. Maybe portion untuk each of ingredients dia kat Malaysia ni lain kot dari UK, sebab member ku kat London ketagih je makan bendalah ni.


Sebelum lunch cari jugak blogger2 untuk lunch bersama. Mungkin boleh paw mereka tapi seorang pun tak nampak batang hidung. Mungkin semua dah terbau niat jahat di dalam hati ini.


Lepas makan kami jalan jalan sebelum menunggu Blackberry kami diberikan pada jam 5pm (disebabkan kami tak mahu BB itu, ia diserahkan kepada blogger Aidi-Safuan). Tiba tiba terserampak pulak dengan member kembar kami merangkap schoolmate di SMK Putrajaya 16(1).

Alip . Arip. Sebijik kan mereka.

Oh kami dah masuk Malaysia Book of Records, anda bila lagi?



Masa untuk redeem hadiah,

 Point2 dari usaha keras dan usaha godaan oleh insan2 tertentu.

Amoi kasi selonggok lubricant! 

Oh hadiah2 kami boleh dilihat dalam entri sebelum ini yek.

Siapa yang berniat nak tengok gamba2 gadis penuh kulit dan kurang kain dekat blog ni, maap aku taknak kongsi. Aku dapat tengok LIVE punya ;P

31 comments:

Kapten said...

tu jer korang dapat setelah penat usaha ker? muahahaha

ada abang yang jaga game daki gunung tu bagi Qiha 80 point, aku 36 point

ingat balik x dapek apa ler sebab malas nak main sangat.

nursarah said...

hoho, kalau ikut point aku main games, cuma 10 point je kot. nasib baik Qiha bg free 20 point. hakhak.


weh, tolong email kat aku gambo aku ngan dude n kapten. aku nak gambo yg ori tanpa watermark,:p

nursarahputeri@gmail.com

lumut said...

alin tuh awek kau ker?hehe..

byk gak adiah kau mng yob...tp brg lelaki je sume kan..x masyul lahh..hee

YobSumo said...

Kapten,
malas nak cerita lah. Ku dapat 52 point, Alin 52 point dari brother lembu gila. belum masuk lagi point kitorang sendiri. Hadiah kitorang ambik mahal2 wei. hahaha.


nursarah,
hahahaha ramai kan dapat free point. nnt2 ku email eh.


lumut,
manade lah :) banyak hadiah sebab banyak point hehe.

hBz said...

o0o..tak terkata..kenapa la aku belajar jauh2..

alin said...

kapten, aku guna kuasa wanita nak dapat point free tu..yg penting yobsumo pun dapat habuan!
lumut, aku baca blog kau!

dude said...

aku gunakan jugak kuasa lelaki, tapi tak dapat lak point.cis.

shakinah said...

heh, kenapa dengan bro tu wei? aku ada bau something di sebalik perkataan COOL tu.

Sharinginfoz said...

memang happy dan enjoy kan... mesti kena buat lagi ni... selain daripada bermain dapat juga kenal mengenali antara satu sama lain kan..

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

GTO Kena Belasah

.::WaNiE::. said...

seronok bukan main ;)

~0~ said...

wah...sakan main..best..

wong ah ian said...

eleh aku relax je x redeem pon hadiah..bawak balik umah kupon tu hahaha..

tapi aku sempat amik gmbr dgn gadis2 kurang kain..hihi

Jard The Great said...

tak bnyk ko menang kupon ek.. ehehe

Farid Fernandez said...

tido lagi best

avid gunner said...

nasib budak ipta...tengok jer..T_T

zac zirwan said...

eh..macam kenai..hehee..

hans said...

serius aku dengki
hahaha
aku nak main game Kerbau Gila tu
sejak aku tgok Ugly Betty yang betty main game tu
aku sangat teruja
adess

asal lah time tu aku ada exam
sedih2
sob sob sob

Anak Perak said...

wah sungguh meriah..

Ery Farieha said...

eh kapten x marah lak gmbr die terang nyata
ahahahaha

wawan said...

me was there too =)

otak ketat said...

err alip dgn arip kembar ka? haha. siaran tertunda kau lg hebat dr siaran live lah. jgn risau. wakakak.

Liliyuli said...

cis! kedekut. nak simpan tengok sorang2..

YobSumo said...

hBz,
meh ar tukar U


alin,
yer habuan hahahhaha.


dude,
hahahha. kuasa laki tak laku lah!


shax,
hahahha. dah dijelaskan dekan comment pertama. 104 point free untuk kami ;P


Sharinginfoz,
bro ni yang naik stage kan. hehe.


Wanie,
seronok giler. rugi sape balik awal ;P


~0~,
kau tak main sangat ka?


Ian,
rugilah kau. hadiah dia lagi best dari bergamba ngan gadis tak cukup kain. haha.


Jard,
usaha sendiri berbelas belas je...

YobSumo said...

Farid,
apekah tak kacak ahhhh tido. haha.


avid gunner,
ler ramai je budak IPTA datang nak exam pun. relax je aku tgk drg. haha.


zac zirwan,
yup. kenal lah. haha.


hans,
hahahah rugilah kau tak dapat main game kerbau giler!


Anak Perak,
meriah sungguh~


Ery Farieha,
kapten dah kool sekarang. hehe


wawan,
really? tak tegor pun...


otak ketat,
hehe atleast ada siaran. ha'ah dorang kembar.


Liliyuli,
adekah anda lesbo? owhhhh. hahahha.

Frodo Baggins said...

>>____<<


konsep ian "wan maimunah", rezeki jgn ditolak .... hahahhaha

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh Yob mai bawak awek siot!!!!

darkbatman said...

aku pasan muke ko..tp segan dowh mau tegur.ahahaha..btw, salam kenal..

kak ina kl said...

salam yobbb..ooo ada jugak pergi ek..tentu best kalau dpt ber pot pet..tak aper..mana tau kita jumpa lagi tegurlah yer

iDzruLezZ said...

weh, ko dapat x lagi 50rgt?

YobSumo said...

frodo bagging,
betul tu. menolak meminta pelempang!


pojiepooh,
mana awek mane? tak nampak pun. hahaha.


darkbatman,
haha nasib baik perasan. aku mmg lagi perasan kau lah sebab kau femes.


kak ina kl,
hehehe. mesti BEST. nnt saya tegor eh kak!


idzruless,
mesti lah dapat wei RM50. kau tak dapat lagi ke? kena tny kat nuffnang tu.

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社