Tuesday, April 20, 2010

Telor ku 3.

Oh seperti biasa, orang SUMO ni akan makan lebih dari orang biasa.

Walaupun dah bersara dari sukan SUMO, pemakanan perlu dijaga bagi menambah baikkan lapisan lapisan LEMAK di perot, peha, pinggul, buntut dan yang sewaktu dengannya. Barulah Hot Stuff.


Jadi tengah asyik Yob memakan DUA BUNGKUS nasi lemak, ternampak telur rebus Cik puan besar, lalu Yob berkata,
"Mama nak telor tu, mama bukan makan pun"

Lalu Cik puan besar membalas, 
"telor ni untuk Ira lah, kan kamu dah makan dua bungkus nasi lemak tu, dah 2 telor dah, jangan lah mintak lagi"

Bossumo menyampuk secara tiba tiba,
"Entah kamu ni, kalau mama bagi telor tu dah jadi 3. TAK SEIMBANG dah, nanti kalau kamu punya SENGET SEBELAH nanti macam mana"

Cik puan besar senyum senyum geli hati.
Kata hati ku "luchah nye bapak aku pagi pagi ni"

Korang rasa kalau lelaki makan 3 biji telor boleh senget sebelah ke?
Ke jadi lagi productive? banyak sperm boleh dihasilkan dengan lebih giat tu. hehe.

p/s: ade sesiapa lagi nak pergi Tokio Hotel live in Malaysia 1 May ni dengan aku? aku ada pass free lagi ni.

45 comments:

shakinah said...

tokio hotel datang malaysia ke??

shakinah said...

ok silap komen.
sahsah lah kau ada mention tokio hotel live in malaysia. so aku tukar..



omg tokio hotel nak datanggg! bila? dimana?

nursarah said...

nakkkkkk!


err, 1 may tu kul bape?

Wanie-san said...

wei yob!!
best nye nasi lemak daun pisang!!!!
dah lame xmerasainya!!

telur ko jadi 3?hahahahahahha bpk ko mmg lawak!

Farid Fernandez said...

ayah anak sama jerr


weee~

aLeen aVriL said...

ada apa kat Tokio hotel tuh yob..??

ko bawak aku jela wei…




ekekekekee

.::WaNiE::. said...

tokio hotel tu ape benda :D

iyllienaz said...

haha..yob, ayah u nk suruh u makan makanan yg seimbang..abes la senget sebelah nanti..haha

zida said...

wahahah geli jek bace =P

avid gunner said...

bapa borek anak rintik, beb...kang ko jadi bapak cenggitu la...haha..

otak ketat said...

haha. mmg lbeh produktif. ramai nnt ank kau dpt. hakhak.

wong ah ian said...

pegi konsert double trouble la wei...


lupe lak, aku cuma setju kalau makan bawang viscosity semen akan meningkat..haha

h a n i e said...

yob yg hensem..
sila bawak wa..

sekian. trimas.

hBz said...

setuju. aku pagi2 beduk bawang 2 biji. untuk pembiakan seimbang.

erk.kalau aku angkat tangan, nak ke ko bawak aku?

Huda Luna said...

haha notty bossumo

haha
nnt anak ko 1000 lak

sI tEDI said...

erk!

penaberkala said...

yob, 2 bungkus je ke? haha

sharamli said...

ada kaitan dengan sperm yg nak mas0k 0vum kit0rang ke?
lalala

YobSumo said...

shax,
ye dekat Central park Avenue, OU.


nursarah,
kul 6pm... haha, nnt pape ku kasi tahu kemudian, mcm ramai gila je nak gi.


Wanie-san,
rumah ku dekat dengan kawasan kg, sbb tu dapat lagi nasi lemak daun pisang . hehe jgn jeles.


Farid Fernandez,
anak lebih inesen. hehe.


Aleen,
tokio hotel tu band lah Aleen. duh.


Wanie,
band dari German kot tak silapku. lagu dia banyak best2 wooo.


iyllienaz,
tak sangka ayah i baik hati. hahhahaa.


zida,
geli gelimat ke? GELIMAT~


avid gunner,
aku takut aku lagi luchah je. hehe.

YobSumo said...

otak ketat,
oh kau dah buat research eh. mmg patut lah, otak ketat. haha.


wong ah ian,
nak viscosity terbaik jangan melancap je. lagi sonang. double truble yg search ngan wings kan? mcm syiok jugak tapi ni wa dpt free lah.


hanie,
kau duduk mane? genting jauh benar kot.


hBz,
seyes kau makan bawang. raw punya ke? tabik lah. kalau kau tinggal area KL konpem aku bawak kau, tapi kau kat UTM kan.


huda luna,
kau jangan buat citer hindustan eh anak 1000. hehe.


si tedi,
ehhh?


penaberkala,
lu ingat wa brnafsu sgt ke kat nasi lemak (mmg pun) hehe...


sharamli,
takla, sperm tu sejenis minuman.

peja said...

tokio otel...nak pegi..nak pegi..
tp de exam..huk

Aujinz said...

ok laaa 3 yob..dari pada tertinggal macam aku...






bila cerita pasal telur, si wanie-sang mesti ade....♪♫♪♫

FITRIHADI said...

tokio hotel best ke? kalau nasi lemak daun pisang tu best gak..boleh mengenyangkan perut hehe

- fitrihadi.com -

izzahfarhana said...

xsilap makan telur bnyk leh mndul,tpi dlu bile kawen kasi bunga telur tanda kesuburan.hah ap lgi!kajilah!hehehe

darkbatman said...

hahaa..klako la ko ne.. mkn telur 2 takde impak ape bro kat sperm. no worries k? bagus untuk sumber protein. tapi kalau boleh jangan ler melantak nasi lemak 2 bungkus sekali gus..camne xnk bg buncit cmne.ahaha

Katak Ijau said...

siapakah tokio hotel tu yob...
soriler kalo aku gak ketinggalan zaman...hehe

nasikputeh said...

oh. bossumo jeles mngkin jika kau bertelur 3.hihi.

thanks dtg melawat blog aku aritu tapi pesal ko cakap 'kau rasa comel ke?'

chirol said...

klu nk balace lg..amik 4 je..

Amy Syaquena said...

salam perkenalan..just follow ur blog..harap sudi membalas kunjungan ye...

hans said...

hahhaa
okay jer
aku pun selalu makan 3 telur

Lia3003 said...

ha3...yob jangan pk songsang..

♥CiK YaNNa♥ said...

senget gak ckt kot..hehe

Jard The Great said...

cara nk bina otot ek.. ehehe

irarwww said...

bongok oh! ko mmg tamak. bab2 mkn, nk byk je. ish3

kenwooi said...

2 bungkus nasi lemak! =D

Frodo Baggins said...

2 nasi lemak ... patutnya 4 teloor. lu patut mintak dua lagi bukan satu. tu pasal bossumo kata x seimbang. cesss. tu kiasan.


>>___<<



tokio!!!!

Berd said...

aku terpikir jugak.

lepas baca frodo punya komen baru aku paham.

apa la ko ni.

lambat!

hahaa!

Frodo Baggins said...

hahahahha berd. lu pun sama! lambat. jom makan nasi lemak!! size XXL! wooohaaaa ~~~

Azuan said...

makan te;ur banyak~ kentut busuk kot bukan tambah sperma wakaka.

Ery Farieha said...

eh
asal aku x pasan pasal tokio hotel tu?
ko bawak sape ni??

Berd said...

weh frodo.

tak terlebih sedap ke nasik lemak xxl.

Frodo Baggins said...

berd lu lagi nak tanya ke?
hahahahha

noor afzan said...

uuu..camtu ke?

Aidi-Safuan said...

update blog plz!

~AmyLiana8886~ said...

tokia hotel tu apa? xpenah dgr..hehe