Sunday, April 18, 2010

Gatsby Street Fair yang GEREK SIHHH!

Kali pertama aku jumpa banyak gila blogger yang aku kenal.
Dari pergi sampai balik dalam monorail pun aku sempat kenal kenal dengan blogger lain.

Kalau hari Selasa haritu date aku untuk Date Night Nuffnang Screening adalah blogger Iylienazz,
Semalam, date aku adalah blogger Alin. Classmate aku time sekolah.

Blogger yang aku jumpa,
Cik Cumey
Jard
Luffy
Dude
Aus
Huda Luna
Laila
Azuan
Nursarah
Ery Farieha
Shax
Otak Ketat
Melromeo
Ian
Halena
Pojiepooh

Blogger yang aku PERNAH JUMPA dan datang tapi aku tak nampak batang hidung diorang,
Eyriqazz
Fhad
Aleen

Blogger yang aku PERNAH BACA blog dorang tapi aku tak cam dan baru tahu diorang pun hadir tapi tak dapat tegor menegor,
Peja
~0~
Aidi-Safuan

Blogger yang aku kenal dari Paintball haritu tapi hanya mampu hi hi dan bye bye, tak pun senyum dari jauh sebab tak berapa kenal. Lagi terok aku tak senyum pun sebab aku segan adalah,
Daydeck
Ernie
Kak Tash
Bean Moreno
Cik Lily Putih
The problem is, aku jumpa diorang waktu time berbulan aku tak update blog. So, after Paintball tu, aku kunjung blog diorang sekali je. Lepastu aku busy, tak update blog, tak blogwalking macam mana nak kenal?

Blogger yang tadi first time jumpa, first time borak, dan tak pernah pergi blog diorang sebelum ni,
Nadrah Fihil
Idzrulezz
Mimpi

Aku update cerita hot hot tentang ape yang jadi malam nanti ler, tapi korang layan lah dulu gamba hasil titik peloh aku ngan alin bersumo dengan bergaya!

Amacam? ade beratus ratus jugak harga semua barang ni :)

39 comments:

Jard The Great said...

hai model seluar dalam! wakakaka

Ery Farieha said...

brg2 itu sgt berguna utk ko.
hehhe
naseb name aku ade.
muahahha
otak ketat kawan aku laaa.
huda name die.kekekeke

shakinah said...

PERGH BANYAK GILA KAU DAPATT!!!

Adziim said...

kenapa digelar model seluar dalam?
eh aku ada jumpa ko ke?

Mimpi.

nursarah said...

wah, bertuah nya aku dapat kenal ngan peja dan ~0~. lalallala!

YobSumo said...

Jard,
macam mana aku nak melemahkan semangat kau dengan panggilan itu?!


Ery Farieha,
hehe. mestilah ingat oh. ok2 dah igt otak ketat! hehe.


Shax,
hehe. biasalaaah... see who's Sumo ler!


Adziim,
Entah pelik jard tu. hehe. weh, aku salah orang ahhh. sorry ye. aku igt Mimpi tu perempuan. Takpa2 boleh kita kenal2 gak kan. haha.

YobSumo said...

nursarah,
hahaha. mana satu diorang?

lumut said...

kau igt aku aku heran???blah lah..
(jeles snanye).haha

hans said...

hahaa
minta wax satu
ko dapat lebih tu

dude said...

gua pernah bukak blog lu..
dulu la..hehe

DaHLia said...

wahh banyaknya dapat!!!

zida said...

banyak gila dapat barang~ hahaha best je kn dpt barang free ;)

Wanie-san said...

ko slalu dpt!!!mana aci!!!huhu

YobSumo said...

lumut,
nanti gathering blogger terbesar di dunia kau boleh join eh. hehe.


hans,
boleh tapi camna nak jumpa kau? so takde wax untukmu ;p


dude,
haha. ok2 gua pun nak follow lu ni, mana tau kawin nnt wa dapat jemputan vip ;)


Dahlia,
hehe. asal usaha tetek peluh.


zida,
tak pernah barang free yang tak best. hehe.


wanie-san,
haish bukan aku sorang je ar... belambak blogger lain dapat.

.::WaNiE::. said...

uihhh lumayannn heheheh

Farid Fernandez said...

aku g ko nampak tak???












tipu

aku masa 2 tgh tido lagi

nadrahfihil said...

waaa giler ah dpt byk brg... kterang skit je.. uhu... neway...slmt berkenalan! =)

Anonymous said...

weyyy sowie semalam x ketemu sama lu.. aku g derma darah lah semalam kat bawah.. so da x larat nak main sume bende kat atas tu.. lagi satu nnt aku update letak gmbar peja ngn '0" .. semalam seharian lepak ngn dorng je.. puas nokkk... hahaha

fhad... blogspot xleh daftar.. celaka..

wong ah ian said...

woi aku jmpe ko kejap je pastu ko hilang..aku pusing2 dalam tu pon ko xde..dalam 3 lebih aku dah gerak..kupon yg dpt, aku bwk balik je haha..

YobSumo said...

wanie,
berbaloi baloi!


Farid,
letih main futsal kan sampai dua hari dua malam kau tido. haha. nasib baik takde wet dreams.


nadrahfihil,
hai selamat berkenalan jugak. u dengan bf pun mcm byk je barang dapat (i tgk dr jauh) hahaha.


Anon,
woi Fhad, kau cukup darah ke nak menderma? sudahlah... kau bejet tourist dari bangla taknak jumpa aku.


Wong Ah Ian,
tulah aku tak dapat pun jumpa Aleen. wei tentang kupon yg kau bawak balik rumah tu aku taknak baca lebih2 boleh berapi beb!

iDzruLezZ said...

Weh, luas gak eh blogger community ni..ade persatuan ke pe?leh lak ade event cm paintball tu sume?ade pape event jgn lupe ajak aku beb! huhu..btw, hasil pancingan ko pn agak byk! good job! ^^

laila said...

maafkan aku yg tak cam ko mula2
serius ko nampak lain
skrg baru aku sedar
ramai yg aku kenal tp xbertegur pun
haihh rugi

Kapten said...

aku x cam Peja dgn ~0~
mula2 diorang nampak aku, aku nampak diorang tp aku x tego sebab aku memang x cam

last2 diorang datang... dapatlah kami sembang2.

pastu aku yang kenalkan Sara dengan diorang. kekekeke

Nur Su'aidah said...

wahhh, aku xde. mksdnye tak kenal, tak tahu, tak pernah dtg blog n sume2. hahahha

salam kenal :)

otak ketat said...

haha. boleh jual weh kt kengkwn yg gila barangan gatsby. haha.

YobSumo said...

idzrulezz,
dulu ade satu komuniti blogger yg aku msk tapi komuniti tu dah berpecah berai. no prob, kalau aku pergi ape2 event nnt aku roger2 kau. fb kan ade.


laila,
kan kan rugi kan. aku pun ada rasa rugi. walaupun aku ni pemalu dan tak byk cakap aku still mahu tegor2 gak blogger yg aku tahu.


Kapten,
kenapa tak kenalkan dekat aku? tapi nasib baik aku tanya kau pasal Nursarah tu kalau tak dia pun aku tak tegor.


Nur Su'aidah,
jom jadi member? hehe.


otak ketat,
itu yang aku pikirkan. tapi taknak lah, kasi je ar kat member2 aku tu. hehe.

Nur Su'aidah said...

yaaaa! jd membe. :)

peja..malas nk login said...

yob,aku de tgk ko ngan ahfatt...

tp segan nk tego..nghee

aLeen aVriL said...

aper ko xnmpak aku???

ceh.....

aku nmpak ko dow...

tp segan nk tegor.

iDzruLezZ said...

btol2 fb ade..tenkiu bro..
ase rugi lak jd pemalu ni..kalo x da ramai kwn blogger da aku skrang..

salam kenal buat blogger2 sume!
^^

YobSumo said...

Nur Su'aidah,
hoooyeh! lepasni boleh pergi berdangdut! haha.


peja,
ah kau sudahlah. saje taknak tegor aku. terasa wooo. hahahha.


Aleen,
ceh! ni aku tak buleh terima. aku yg sepatutnye segan tegor kau tau? kau blogger femes wooo.


idzrulezz,
aku kenal ramai jugak lah blogger tapi aku ni penyegan jugak. bukan kau sorang je pemalu bro. aku pun. sampai skrg.

nizam6281 said...

bestkan gathering tu!

ardinihumaira said...

tahniah! banyak betul hadiah :)

Eyriqazz said...

ko nyorok mana yob...tak nampak batang hidung pun...ishh3..kalau tak ble ajak lawan gladiator

I n n z said...

saya tak nampak awak pun.
dan awak pun tak nmpk.
kite fair.
=D

I n n z said...

eh, takkan x nmpk bro GTO.
kite sek nmpk dy jeh ouh.
tapi tak tego.
i malu sbb mcm x lyk nk tegur.
hOhO ;D

Mummy Zara Sofea said...

nuffnang event, best!!!

byknye dpt..

noor afzan said...

banyak gila barang dapat redeem..
salam kenal.
saya ada gak time kat gatsby tu..
tapi x pasan kot.

||| PöJìé PööH ||| said...

Hoh lupa link POjie la tuh kann!

http://pojiepooh.blogspot.com/