Thursday, March 11, 2010

Puteri Bongsu Bossumo dapat 10A wok!

anak anak penghasilan Bossumo dan Cik puan besar

Siapa sangka budak kecik yang tersengih sengih memakai pampers tu boleh dapat 10A SPM.


Nasib baik kau dapat straight A's, kalau kau ikut jejak langkah aku mmg nak kena lempang.

Aku rasa orang yang paling patut diberi setinggi tinggi perhargaan Bossumo dan Cik puan besar lah.

Lepas adik aku selesai SPM ni, aku rasa tanggungjawab Bossumo dan Cik puan besar semakin berkurang. Cukuplah berpuluh puluh tahun mereka berpenat lelah memberikan pendidikan yang terbaik buat kami bertiga semasa sekolah. Bila dah masuk Universiti pandai2 lah masing2 berusaha untuk masa depan.

Diorang belajar tak tinggi mana, tak kaya raya, tapi soal pendidikan anak2, tiada apa yang kurang, semuanya yang terbaik. Kau nak tuition mahal macam mana, kau nak tuition jauh macam mana, mereka akan ikhtiarkan.

Nak wish tahniah ke ape ke, kat sini tak payah, pergi blog adik aku lagi bagus, click SINI

33 comments:

laila said...

nak gak wish congratz kat sini
tahniahhhhhhh

sharamli said...

c0ngret..gred da lain kan...tak macam kita dulu

Akmar Anuar said...

congrats...adik beradik pandai2 ni..hehe ;)

weh, all the best utk final exam! jia you!

Mimie.Candy Cane said...

nak wish kt sini dulu..jap ag aku singgah blog adik ko..tahniah ira!!!


bye..

YobSumo said...

laila,
boleh jugak...


sharamli,
ha'ah dah lain kan...


Akmar,
yeah all da best to u too. ini update cukup syarat je. lepasni nak puasa blog, nak exam :)


Mimie,
hehe. abang dia cakap terima kasih.

crazy_labelle said...

congratz... bole la request iphone cmni...

♥Huda Luna™ said...

gila la adik ko

otak mantap!

Wanie-san said...

Uish..terer adik mu...
supe adik aku jugok!
Aku je dok straight A's..
Adik2 abg aku sume A...sadis..
wkakakakaka

hanie said...

tetibe bersyukur gred dulu tak mengerikan mcm skrg..

:P

congrats..utk adik lu..

Supia Chao said...

congrats...

kenwooi said...

congrats =)

iyllienaz said...

adik beradik pandai..mmg bagus..

irarwww said...

tenkiu sume org! :P

nadirah_nor said...

yob spm kau bpe dulu???

siggplus said...

bagi nombor fon dia lah. senang aku nak wish dekat dia

bagi nombor fon kau sekali. nanti aku sesat nak datang meminang nanti boleh call kau tunjukkan jalan. haha

Aus MeLankoLik said...

ok yob , gile hebat .
xpela..
pasni aku x dtg sini da..
aku dtg blog sane je..
lagi berseri..
hahak

lumut said...

cam bengong komen siggplus.haha

ok nak g blog adik kau...

aku tumpang hepi.tak tau naper

faridfaiz said...

tahniak kat adik ko serta abg dye skali..hehe

anis said...

waahhhh
kagum2
tahniah2

Fhad said...

hye abg yob... nak kenal ngn adik plzzzzzzzzzzz

[z@ck] said...

tahniah!
=)

YobSumo said...

crazy_lalala,
sbg dia lah request. hehe


Huda,
dia mmg gila.


Wanie-san,
takpe kita sama kes. kakak ngan adik aku SPM superb, aku hampeh.


hanie,
belanja dangdut?


supia chao, kenwooi,
thanks.


iyllienaz,
biasa2 je.


irarwww,
thank u je? belanja lah ABC. apetah.


nadirah_nor,
soklan maut tu. NEXT!


siggplus,
kitorang ade public phone je. nak?


Aus,
asam boi kau!


lumut,
hehe aku pun hepi tgk bdk2 berjaya.


faridfaiz,
mekasih2x


anis, zack,
:)


Fhad,
adik aku dah lama jd blogger, lain kali aku angkut dia g gathering kau. haha.

Liliyuli said...

pandai eh dia...

hans said...

tahniah diucapkan cuma bagitahu dia jangan terlalu berpuas hati
lepas nih lebih mencabar dan xsama macam dkt sekolah

Khairi said...

congrats adik Yob. :)

i'msosupernotcool said...

memang keturunan bijak nih..
hehe

Kuwe said...

tahniah menara gading.

;)

aLeen aVriL said...

adik ko cun seii..bijak lak tuh...

huh!!!

Frodo Baggins said...

woohoooo
terbaikkkk!!
tahniah ...

greenhall said...

salam abang. mak n ayah sehat? erk.

鯛魚燒Star said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

[url=http://louboutinmart.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] There are no exchanges or refunds on single ticket orders. http://dkgoose.com Gkfqrxdtb http://csrhelix.com
lmbsdi 403913 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose men parka[/url] 072054 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]cheap beats by dre[/url]

Anonymous said...

http://louboutinmart.co.uk The store has a nice selection of mid-range and top-price brands, or you can choose from a variety of camping rental equipment if you're just interested in trying out the great outdoors. http://dkgoose.com Mfpwlkodo [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]christian louboutin outlet uk[/url]
chunas 939549 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose chilliwack parka black[/url] 959629 [url=http://www.officialcanadagooseparkas.ca]canada goose in toronto[/url]