Wednesday, March 3, 2010

Community Service Part 2

Seperti yang diberitahu semalam, harini mahu cerita day-2 of community service. Disebabkan program kami ni, kami tentukan 100%, lecturers hanya observe sahaja, menjadikan program ni lebih happening dan muda mudi. hehe. Sapa yang tak baca entri semalam, bleh baca Community Service Part 1

So haritu dimulakan dalam pukul 7.30am, Aerobic baybeh!

MSU's Wondergirls :P

 Aerobic

Dah, habis Aerobic, melantaklah ape lagi. Habis breakfast, SUKANEKA!!!

 Ini team aku, KING COBRA! team ni ade masalah, asik menang No 3 je. tak boleh nak tukar takdir.



Semangat kesukanan kitorang memang tinggi. Awal2 je lah.... dah lama sikit mula mengeluh nak mandi pool lah letih la. Perempuan memang banyak complaint! erk... kenyataan ya.

 snap snap
 Sebelum berampos balik ke Shah Alam. Snap Family Potrait dulu...

Lega gila2 bila dah Community Service ni berjaya dengan jayanya!

Tapi bukan semua benda boleh jadi senang kan, dari program ni lah aku jadi benci gila dekat seorang manusia yang berperangai alien. Sebenarnya alien tu perangai dia camna eh? hahahha. Tak penting tak penting.

Bila buat program macam ni, kena ada team yang strong, gagah perkasa. Yang useless tu just talk bullshit and brainless. Ignore them, that's the best. Susah layan orang camni.

Afterall, semua nya menjadi KENYATAAN. That's enough baybeh!

22 comments:

hanie said...

lu x nak dtg buat buat keje amal bersihkan utan kat sini ke yob..

ekekekek :P

Aus MeLankoLik said...

yob , kalau ada ajak aku lagi
aku nak mandi kolam bersama gadis comel .
hahahak .

oranglidi said...

yang penting awek lawa2. cis.

berenang dgn awek plak tu.

sharamli said...

n0 3 p0n jadik la

iyllienaz said...

ok aku nampak ramai pompuan sgt..hahaha..konsep 1 malaysia mmg ada..bagus2..teruskan usaha..

YobSumo said...

hanie: kat genting ade hutan lagi ke? ke hutan hotel hotelan maksud kau? ke kau nak suruh aku berjudi? ke aku konpius?


Aus: ade syarat kau nak mandi bersama gadis2 comel.


oranglidi: wa pandai berenang, baru boleh act sikit. kalau tak wa tak masuk pn swimming pool tu :P


sharamli: yeps.... pasrahsss...


iyllienaz: haha perempuan mmg ramai lah kalau course2 science camni... course kami mmg sgt 1 Malaysia.

Aus MeLankoLik said...

aku bersedia terima syaratnya...
hahahaha..

Aujinz said...

yob, lenkali ajak aku skali buat komuniti serbis... aku nak mandi ngan awek gak...

Fhad said...

kalo aku nak service awek2 tu boley tak yob? hahaha

Monkey D Luffy said...

terasa nak belajar sama ko tgk pic awek2 tu

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

hensem la abg pakai baju kuning tu~
wakakaka~

wong ah ian said...

aku nak mandi pool je bole?..mcm best je ngn awek2 tu aku tgk hahaha

Khairi said...

ehem, aku rasa ektibiti kau paling best sudah pastilah mandi kolam bersama itu pari2 bukan hahaha

azzaliena suziantie said...

weh pesal kos ko byk aktibiti nih.
jeles ak.
hahaa

nadirah_nor said...

yeah yob aku pn bnci sowang budak yg brperangai alien kt cluz aku..
memang kitowang pnggil dia 'alien' pon
ahahaha
(muka jahat smbil gelak)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ayohhhhhhhhhhhhhhh !


berengan ngan awek. weksssssss

Daffodil D said...

pergh. amoi dalam kolam. jejaka gantang tayang bulu dada takda kah? :P

YobSumo said...

Aus: tapi aku belum bersedia dengan syaratnya... hehe.


aujinz: berikan 10 sebab kenapa kena ajak kau buat komunity serbis?


Fhad: kau rasa aweks2 tu nak ke service kau? hahaha.


Monkey: jom2 aku sambut dengan tangan tertutup ;P


ayu: *blushing*


wong ah ian: lu jangan lupa bawak pelampung itik.


Khairi: next question plis... hehe.


azza: jom bergabung course. meletop!


miss lolly: wekksss tu sejenis muntah ke atau jelir lidah?


Daffodil D: bulu dada masing2 halus2 XD

addictedtoeleven said...

yob,, i wrote abt u...
*oh sejak bila ber i u nih*
ehehe
=.=

hans said...

wow..lama xmandi swimming pool bersama gadis2

kenwooi said...

the last time i did something like this was in 2008.. lol =P

kenwooi.com

HAZRiQ HUSRiN said...

Yob, ko edit gambar aku kt pool tu xde pun.. sedey aku.. hahaha