Sunday, January 3, 2010

Edit Picture Contest

Harini hari meroyan masuk contest.

Ini contest edit picture. Tak tahu lah dia nak orang edit picture macam mana, tapi harap aku layaklah.



Siapa yang nak join click banner di atas ya, takpun kat sidebar aku tu.



Sesiapa yang dah lama baca blog aku mesti menyampah tengok aku recycle gamba dari entri SINI kan.

Wei itu entri kemenangan tu wei, kasi chance ar guna banyak kali.

Kepada penganjur contest, saya tak tahu awak nak ciri ciri gamba mcm mana, tapi tgk banner kamu tu macam nak close up face ye tak? Harap terimalah penyertaan ku ini (>_<) Kalau tak terima aku report dekat opah aku!


Sumpah banyak kerja aku nak kena buat, tapi aku masuk gak contest2 ni semua sbb terpengaruh dengan Blogger Mohd Farid. weh sejak bila kau tukar nickname bai? aku suka nama lama kau lagi.

11 comments:

saypOOL rafhtello said...

nama lucah je gambar yg 1st..haha,,ada tutt..haha

Jard The Great said...

gmbr cawat besi takda ke? eehehehe

YobSumo said...

luchah.

Mr.Chenta said...

eh
mana ko dapat baju tu? =D

comel gila
siap ada puting =P

abe long said...

hohoho.....

asal xd yg pkai cawat

ahleng ariKen said...

haha...dem...gamba ni....

selamat maju jaya...
selamat buat kerja...jgn tangguh2..haha

YobSumo said...

Chenta: haha entah baju bapak aku dulu kot. bukan puting la, itu dari beanies tu.


Abe Long: haaaa! pinky boy nak tgk cat ka?!


Ahleng Ariken: eh aku igtkan kau dah ubah nick. hehe.

puspa said...

wish ko mng laaa...
santik bju erk....
hihihi

miss izan said...

hahaha...
kompem ko menang la yob! ;P

syidadida said...

sila share hadiah. sekian makseh

farenova said...

ahahahhahah... akak nanges yob tgk gambar ni... tapi suke tgk editing ni... macam cerita lawak korea dan jepun..lupe tajuk ape...