Friday, December 18, 2009

Entri ringan ringan

Ingat benda berkaitan dengan seks je ke ada ringan ringan, entri pun boleh.


Okeh sambil sambil aku cuci bulu ketiak aku dengan Febreze tadi dan mendengar lagu Rulitan Rusia, berjayalah aku menamatkan rondaan dekat semua blog blog yang comment di sini untuk entri lepas. Saja taknak upkan entri baru, rasa tak best pulak, orang baca blog aku, aku tak baca blog orang. Mungkin dah umur 80 tahun nanti, ala ala Tun Mahathir, aku lupakan kunjungan dekat blog korang semua. wahahhahahahah~ (harap harap umur aku panjang)


Sesiapa yang aku follow tapi aku tak kunjung blog korang tu ada sebab. Aku memang tak tengok langsung Reading List dekat Dashboard sekarang, serious takda masa. Aku busy sebab anak aku asik mintak aku ajar main bola tiba tiba lepas Malaysia menang semalam, tapi aku kaki bangku, so aku ajar anak aku duduk atas bangku je. huh. BTW, tahniah lah Pasukan Bola Malaysia, tak sangka pulak penantian korang dari tahun semasa aku lahir, 20 tahun wooo, tak beragak.


Esok akan ketemu blogger di Genting. Serious shit aku berdebar debar pulak. HUH. Aku tak rasa aku akan mulakan conversation sebab aku pemalu, so tolong tegur aku. hehe. Sebenarnya ramai blogger yang aku pergi ni aku tak kenal sangat, yang aku selalu aku kunjung dan buat kunjungan balas, Enulwanie, Fhad, Shazrul, oranglidi. Hehe 4 dari 30 amacam? tetiba aura looser menyelubungi diri.


Tapi aku selalu jugak baca blog Cik Cumey, blogger femes si Lumut dan juga skandal Cik Cumey si Jen. Syok juga blog mereka ni. haha. Cuma lately ni aku lebih kerap ke blog Cik Cumey sebab dia makin femes luar biasa. hehehehhee. Tapi blog dia kelakar, i lioke! orangnya pun comel, macam made from China.


Blogger lain yang pergi ada jugaklah aku tegur2 sebelum ni kat blog mereka tapi belum habiskan kunjungan lagi tetiba rasa lapar. Rasa macam nak makan daging gajah salai pulak. huh. Kesimpulannya ini entri luahkan perasaan takut aku nak pergi blogger gathering esok. Aku tak pernah wei. Jumpa strangers ni bukan my expertise lah. Aku lagi suka jumpa microbes dalam lab. Takpun jumpa opah aku bergurau senda.


Doakan semua berjalan baik baik saja ye kawan kawan. Aku pasti outdoor tu dalam 3 mainan je sempat naik, sebab nak beratur main satu benda 3 jam, cuti sekolah kan. Aku harap Genting tak sejuk sangat esok, kalau sejuk aku akan makan tak beringat, the next day aku pakai baju, semua koyak bahagian perot dengan buntut. huh. I tak suka lucah lucah ni, kasi kasi free show. Nak tengok bayar lah, tapi mahal. hehe.



gamba random. fresh dari oven.

Tetiba aku rasa nak tetapkan syarat untuk calon isteri, mesti tinggi. huh. Dahlah aku tak memilih, aku tarik balik. Tapi bakal aku nnt kena masuk kelas berjalan sambil pakai heels 8 inch. hehe.
Tahniah kepada semua dalam gamba, mari kita score gila gila lagi next sem!

43 comments:

joegrimjow said...

paling tepi tu dapat agak sape

erkk
bulan 6 klu nak buat gathering
camne sambutan agak2nye?

YobSumo said...

joegrimjow:

huh kau dapat agak? siapa wei?!

bulan 6, hehe kau nak balik Malaysia ke, kalau ajak aku, aku free aku mesti pergi nyer ;)

Wanie-san said...

hihihi...
wei...ak ingt ko ni rendah je yob..
sure la ak xleh b'scandal ngan ko..awl2 ko dah reject..haha

ak xg pon genting..maleh nak balik kolumpur awl2..so..hope korg enjoy ye esok!=]

~AmyLiana8886~ said...

nk yg tinggi...hmmm..bestnyer gathering tu kan..enjoy..

sharamli said...

la...nak yg pakai heels ke...

frust..frust...
cek xgheti berhighheel..m0 tekehel kaki..ha3

iyllienaz said...

wey..good luck esok ek..haha..jgn lupe carik calon isteri ko esok..mane tau jumpe kat genting..

BuLaN iTu aKu said...

wehh nanti pegi genting jgn lupa lak kat aku yang tak pergi ni...
beli buah kaki untuk aku...

n last one.. ko tak kawin lagi kan??? (masih tertanya2)

Koyuki said...

gua tinggi


ciss

[z@ck] said...

bini tinggi?
aku aku!!

ahahaha

hans said...

best weih gi genting ramai2
kimsalam dkt diorang semua

nadirah_nor said...

ukh tu mesti gmbar bebudak dpt 4
pointer kn yob???
muke bangge!!!

ahak x leyh byg yob buat muke maloo2..gelimatt;DD

missdiya84 said...

pergh..tinggi jugak si yob ni..ingatkan renek2 je huhuhu :P

Liyana said...

bestnya...pasni leh masukkan gambar gathering uols

chokio_nia said...

chill lah weh...ko wat2 je kenal dorg tu..okay la lame2..hehe

melepas ah aku..sbb tak ske pakai heels n rendah..phm??haha

hisham said...

salam maal hijrah...membiasakan yg biase adelah biase, mengubah yg biase adelah luar biase....tk cre

saypOOL rafhtello said...

ke genting ke wei..
meriah2..jgn lupa pegi kasino..

YobSumo said...

wanie-san: haha, takpa ku terima semua seadanya, itulah harap kitorang enjoy sakan!


amyliana: haha, tinggi bonus, tak tinggi pun ok.


sharamli: hahaha. boleh practice kan. nak ku ajar? ROFL!


iylieenaz: hehe kalau jumpa boleh kawin teros esok. wahahhhaa!


bulanituaku: aku dah ada cucu ;)


Koyuki: lu lah pilihan gua. cop!


zack: nanti I hantar rombongan eh. huahahaha!

YobSumo said...

hans: insyaallah, akan ku sampaikan pada yg termampu :)


nadirah_nor: haha aku pro okeh gelimat ni! heheheh. takla itu best student for every sem :)


missdiya: saya 176cm, 5'10 kot. hehe.


Liyana: haha betul tu uolss. hahaha!


chokio_nia: haha mcm hang nak kat aku, sudahlah! hehe akan ku try pakai tips kamu. thanks ya!


hisham: hehe betol tu, sbb tu wa pergi jugak bro. thanks!


saypool: haram, tapi kalau lu nak wa teman buleh la. haha.

Cik Dila said...

dibuatnya turun salji esok kat genting,merana la ko kat sane..hehe..

Noorlaila Mohamed Nor said...

hati2 esok
jgn gigil2 pulak
kenangla kami yg xdapat pi

Aujinz said...

hahahhaha...

best best sebab leh gie Genting, leh jumpe blogger lain..

ko memang kena carik bini tinggi..kalau bini rendah sian kat dier...khohkhohkhoh..sakit tengkok.

GhOsToNe said...

huhuh...

bagus anak ko!

maen lew tok msia nnti!!

heheheh

kawie2020 said...

hehehehehe.. selamat ber gathering ek... usha2 yg cun2 samer.. hahahahahaha

avid gunner said...

apa hal la koma bergathering time aku tengah baru start semester ni...?

Ery Farieha said...

sonok2. mau join juge tp cm terlambat je. next time ajak ku ye! ahahah :P

seroja jingga said...

yob..
semoga enjoy sakan lah kat sana..
akak tak pegi..rasa sebab rasanye cam akak je yang tua kat sana..ehheeh..u all have fun

i'msosupernotcool said...

ko pegi?
bgus2..

aku?
aku x pergi lah..

Rowena Chasez said...

wahh...
bestnyer..
jeles..

rizwan's sweetheart said...

wahhh... g genting tak ajak fda sekali... nak ikot!!!

Jard The Great said...

8 inci?? gler tinggi.. hahaha

Si budak Aboi said...

emm..cine sume !

Mimie.Candy Cane said...

entry ku tak bermakna tanpa komen mu yob..begitu jugak nuff ku



**ala2 paksa jenguk blog aku la ni

hans said...

hahaha
thanks

aifaa said...

er,ajar anak main bola lepastu nak cari calon isteri?

....

HAHA

♣ haNie ♣ said...

amecam? dh naik genting kan arini..
ade ase duduk dkat new york x?
i feeling2 london tetiap ari kt sini..

hahahahahah~

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

aigooo~~


ku tak dapat ikut~

T___T

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

yobbb!!!jumpe pon blog ko..mmg aku penah singgah cini..kompem..haha

yob!ko baik.aku suke kenal ko..!!yeah

aaina said...

haha kalau aku pkai heel 8 inci mao tecabut kaki aku!

FiFFyMaFiA (",) said...

uh.. oh.. g gath.. ak blogging sndiri2, x kenal sgt blogger2 ni. haha

miSs s!v said...

ko tak tulis nama aku pon?
ekekekeke!
ko best lah bro.
i loike~
wakakaka

Mr.Chenta said...

peeeeeewit

ko tido sebelah aku kat genting tu =D

YobSumo said...

Cik Dila: haha mmg turun snow pun :)


Noorlaila: aku sampai mimpi kamu Laila. hahahahah!


Aujinz: tapi jodoh wooo, tak dapat den nak tentukan.


Ghostone: tuh aku nak train dia tu. hehehehe.


kawie: aku dah usha kan untuk kau. nak? haha.


avid_gunner: saje sbb tahu lu tgh sebok. haha.


Ery farieha: there's always next time!


seroja jingga: akak umur bukan ukuran, saya tahu akak berhati muda! hehehe!


imsosupernotcool: aku nak jumpa kau ni. bila?


Rowena: lain kali kita jumpa nak?


rizwan's sweetheart: JOM JOM!


Jard: haha normal 4 inch eh?


Si Budak Aboi: takla, gadis yang pakai baju kurung tu Malay :)


Mimie: haha nnt akan ku terjah blog mu bila aku free! itu pasti!


aifaa: erk saya pun konpius. hahahhahahha!


HAnie: weh lupa mintak no phone kau! tak tido malam aku teringat nak jumpa kau! seyes! hahahahah.


Zara: next time?


jen: kau saja mahu kasi aku kembang! yeah!


aaina: aku rasa mcm takda perempuan yg sanggup pakai heels begitu. haha.


FiffyMafia: haha nnt lama2 mst dtg interest nak kenal drg.


Miss Siv: mana aku tahu kau nak dtg last minute! hehe, kau POLAR BEAR, sbb tu kau best jugak!


Mr Chenta: hai Hasif! eh salah2 Mr Chenta! haha

addictedtoeleven said...

saya tinggi saya tinggi!!!
=p