Wednesday, December 23, 2009

Away.

Tidak akan ada dalam alam Blogmosphere untuk beberapa ketika.

Tidak akan tutup tapi perlu masa untuk yang sana.

Blogwalking pada yang mampu.

Maaf pada yang silap.

Aku manusia.











Buat Illi Hanani beri number phone kamu di facebook.

Buat Wanie-san, jika tiada fb, emailkan number phone kamu ke r_ihays007@yahoo.com

Janji makan sampai kenyang pada kamu berdua tidak ku lupa. Dua dua Shah Alam kan, sekali jalan boleh :)

Blogger lain, ada masa kita ketemu ;)






yelo . effa . fhad . ian . chenta . HBZ . yob . hazri

Kepada bloggers yang pergi gathering, nak gamba smart2 cun2 sila ke flickr blogger Shazruls. Link flickr ada kat entri dia. Cepat bertindak sebab after 31Dis dia nak watermark pics tu semua :)

46 comments:

dila said...

no tepon saya tak nak ke...

haha..

men2 je

enuLwanie said...

nnt dtg la jln2 kt kl.

Aus said...

ahaha..
xpe..
amek mase byk2..
keke..

Aus said...

ahaha..
xpe..
amek mase byk2..
keke..

sI tEDI said...

ok! jaga diri!

Fhad Boulala said...

weh ko nak g mane ni? ayat lain macam je?

♣ haNie ♣ said...

bye..~

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku baru tau nama dia ili hanani
:p

Mr.Chenta said...

wahahaha

jgn sedih wei =)

kita tunggu kepulangan dirimu

oh yob sumo~~ =D

Koyuki said...

lama ke lu off ni??

jaga2..awek keliling tu
haha~

saypOOL rafhtello said...

bye2..

iyllienaz said...

yob..nk g mane??wah..name penuh aku tu..

Mohd Hazri said...

my pren.. where are u goin???

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ala ko ni~

Mr.Clive said...

aku paham...aku paham...hoho

miSs s!v said...

no aku?

Nabil Fizri said...

em..em?

hisham said...

korang x gay kn ...hehe

Daffodil D said...

ada di -------sphere manakah? ngeee

i'msosupernotcool said...

ok..
nnt pas kat aku..
ahaks

Si budak Aboi said...

aku kat jb dah !!

Wanie-san said...

okeh yob!ak sedih dgn pemergiaan mu..hukhuk okeh2..ak bg kat fb je lor no fon ak ye..

Kuwe said...

saya lah itu blogger yg lain.

kecewa jgk tak pernah join mana mana gathering.woott.

shakinah said...

babai

GhOsToNe said...

besh kowt leh jmpe2 bloggers!

hans said...

no phone aku xnak?
hahahaha

rizwan's sweetheart said...

makan sampai kenyang? sesi belanja makan pada yg terpilih ke?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

berseronok kome ye!!! =)

azzaliena suziantie said...

;p

Fatt Chin Choy said...

ko nak pg mana ni?

sharamli said...

k2..nnt i emailkan n0 f0n wal0pun u xmntak erk..ha3

penaberkala said...

yob,nk bertapa kat mana nih?

Best Of Me 321 said...

kenapa melompat2 tu?

farenova said...

gie cuti ye, happy holiday!

ah ian said...

muhasabah diri ke?..bnyk dosa mase kat genting eh?..

imHepPie said...

eh jgn pegi lama2 kang rindu r hoooo

oranglidi said...

lu jangan main2!!! jangan a tutp woi!!

Rowena Chasez said...

knape stop blogging kjap??

nadirah_nor said...

yob nk g mne???

sdeynye..sob3x

cinta lea ixora said...

wooo... beshnye jln2 jmpe blogger

Liyana said...

gembiranya dia gi gathering!

balqissy said...

erk? *blur*?

btw, nice blog :D

鯛魚燒Star said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

jual rumah di kemang said...

yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

jasa ekspedisi said...

mampir nich dari jaksel...

mathaliul falah said...

kulo nuwon!!