Wednesday, November 25, 2009

YobSumo Bersunat Steady je...

Maaf kerana tak sempat kunjung semua blog yang komen di sini harini. Pagi sampai petang kelas pack. Malam pergi ke Ninja Assassin Premiere Screening. Thanks to Nuffnang yang menaja aku, movie itu memang best. Reviews Ninja Assassin after Raya Haji lah.

Seperti yang dijanjikan semalam,

Bila dah bukak topic berkhatan ni biar aku share2 lah sikit pengalaman kepada sesiapa yang tak pernah melalui isu isu lelaki macho ni.

Aku kena sunat waktu darjah 5. Standard lah umur tu. Aku masa tu tinggal kat Kg Pandan, KL. Sunat di Klinik Kita Cawangan Angsana Hilir. Aku memang jiwa budak budak lagi time tu, tak dewasa sungguh. Masih lagi main pintar pintas dengan adik aku. Tak kool langsung. Waktu berkhatan, sakit dia sikit je tapi aku rasa lepas berkhatan tu yang sakit lagi. Recovery process dia makan masa lah jugak.

click pics untuk tumbesaran...


hehe, kain pelekat purple tu cantik kan. Panjang dalam tu, sbb tu kena ikat tinggi2 (rahsia lelaki)


Yang paling aku ingat beberapa hari lepas khatan, balutan di anu tu perlu dibuka dan anu perlu dicuci. Disebabkan aku takda adik beradik lelaki, Bossumo lah yang uruskan semua. Dengan penutup mulut bagai bagi mengelakkan jangkitan kuman, Bossumo kelihatan sangat over ketika itu.


SyidaDida busy menyarungkan glove di tangan bidan kampung


Pedih wo bukak tu, korang tahu kan berkhatan tu buang kulit bahagian kepala cendawan tu? So bayangkan setelah kulit dibuang/dijahit, yang togel sebelah dalam tu bertemu dengan pembalut dan melekat dengan darah yang beku. Tak ke sangat ngilu, pedih tu. Betul2 rasa nak tutup telinga dan mengetip ngetip gigi walaupun tak tahu apa kaitannya.


Proses pencucian menggunakan Clorox + DAIA dimulakan. Adik aku dok usha je.


Aku jalan jalan pergi restoran bangga je pegang kain pelekat. Dah lah tak ikat, kalau terlepas, trauma semua orang (baca: besar sgt :p). Orang kat restoran semua tengok je aku berjalan membuatkan perasaan selebriti hot aku membuak buak. Bangga je berjalan sambil melambai lambaikan tangan. Yang last tu aku menipu, kalau aku lambai sapa pulak yang pegang kain aku?

Waktu nak pergi sekolah pakai spender pun tak larat beb. Pedih. Tak sakit tapi pedih. Waktu kecik kecik manalah pakai boxer ni semua, kalau pakai spender tersepit je anu yang pedih tu. Karang tak pakai, anu aku terzip pastu darah terpancut pancut sapa nak tanggung? Bila semuanya dah baik oklah. Gembira lah aku main polis and thief tanpa gangguan. Aku pun mula makan tak beringat.

Tak lama lepas aku sembuh, ada seorang kawan aku bersunat. Aku ingat lagi nama dia Noriman. Dah lost contact dah mamat ni. Dia jalan semacam je, bila seluar sekolah dia terkena anu, mesti muka dia berubah. Kesian beb. Yang lagi kesian aku main apetah dengan dorang dorang ni, aku terpukul bahagian anu dia. Adussss. Terduduk budak tu. Nasib baik dia tak nangis. Aku rasa bersalah sampai sekarang wei. Noriman kalau kau membaca aku minta maaf ya.

Mesti korang frust kan tak dapat tengok anu?

Ini bukan blog lucah, itu fakta. Jangan cuba goda Bossumo, peringatan buat Bunga.


Jangan lupa click nuff aku ya!

51 comments:

.millalara. said...

ohh.. dah potong rupanya.. haha ;p

p/s: Bossumo sungguh seksi okeh.. ooOppsie ;p

syaf said...

haha ko ni kes2 cam ni pon nk cite kew...
malu aku wey
tp aku sunat x sakit pown...
cepat elok...
barang baik punyer...hahhah

Wanie-san said...

HAHAHA..i admire bossumo u 2..hoho

hans said...

hahaha
ada gambo weih
best2
dapat banyak collection x?
haha

cik zatil said...

hahahahhaha..yob yob.. u make me smile.. :)

ppssstt nnt emel gambo kat folowers tegar ea..hahahhaa

penaberkala said...

hak3,lawak gila entri ni bro..
siap ada koleksi gmbr kenangan lagik
tp tak best sbb mkn nasi + ikan bakar jek time ni

adaNiff said...

seronok membaca pengalaman anda. sy ade 2 org abg. stlh disunat sy pernah terlihat. 'ter'lihat ok. so dh x kesah. ahahaha..

Fatt Chin Choy said...

ker ko kulup balik hari tu pastu ko sunat kali kedua


hahaha

Mr.Clive said...

ahahahahhahaha
taik giler ko ni
ni pon nak tunjuk
tapi style!ni barulah stylo!

iniCIK yASmin said...

macho ar yob..huhu..mse adik aku sunat die langar patang..apa eh istilah 2..lpe plak..lmbt sembuh jadinya

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku baca sepintas lalu je
tak berusaha untuk memahami konsep berkhatan tu
hahaa

Arief Arf said...

wah.. ni pun ada gambar disimpan lagi. bagus2..

orang cakap, jadi laki ni untung.
sunat skali je, pastu xde sakit2 dah.
kalau pompuan macam2. nak beranak la hape la.

hahahaha

siggplus said...

gelak besar weh aku baca entri ni..hahaha good entri bro

nak aku cerita kisah aku sunat plak?

Rowena Chasez said...

yeke sakit sgt??
nape ayah ak cite die leh siap main bola lgi lpas dh sunat??
huhuuu~

Daffodil D said...

aduss. censored kenapa part tuh? hahah

i'msosupernotcool said...

style bro..
style..
haha..

ween said...

HAHAHA. speechless ;p

abgdin0003 said...

askum bg...camne 1st experieng....

Zulfadzly said...

hekeleh..org sunat masa darjah 3 tak kecoh pon..tu x citer lagi yg potong tu Dr. pempuan..

izzahfarhana said...

er tangan jdi ngilu nak klik mousee!yob punye pasal lah niii.aaa ngilu

Jard The Great said...

ahahaha.. siott..

Khairi said...

lol pasal sunat lagi ke hehe. adoi la yob. eset penting tuh hehe.

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
aku tengok adik aku selamba gila~
ntah kenapa budak tu~
maybe sebab time tu umo dia baru 5 tahun kot~

iyllienaz said...

haha..bgos la yob steady je..

Akmar Anuar said...

haha..weh..mase ko kecik2 da pakai spek nih...mesti kecik2 lagi da ulat buku..hehe ;)

hmm..cakap pasal bersunat, buat aku teringat kat abang2 aku..hehe ;)

fhad said...

weh ko x takut ke gmbr ni kene curik nnt? hahaha.. baik ko tag kan dow.. japg x pasal super impose anu ko jadi anu gajah.. haaaa... nuffnang sponsor ko tgk wayang ke?

Mimie.Candy Cane said...

hahahahaha...pendedahan berani..aku suka..

ko mmg dari baby pakai spek eh?

Koyuki said...

kiut betul lu time tu..
gua terpikat

Aus said...

adekah ini baru terjadi..
tp gmbr 2 diedit bg nmpk cm time kecik2 dlu..
hahak..

ahleng ariKen said...

BOSSUMO DASAT!
dah ramal dh tu H1N1 nak dtg~
salute~~~

YobSumo said...

millalara: oppsss. hahahha.


syaf: nak malu buat apa beb, mereka bukan budak kecik2.


Wanie_san: admire no hal, mak tiri I cannot ;p


hans: ha'ah dowh aku lupa tulis pasal collection. Biasa2 lah org sunat, ada lah sikit.


cik zatil: u nak gamba adegan macam mana? XD


penaberkala: iya, adus kesian kamu. aku ada pantang jugak, tapi takdalah menu sama je. hehe.


adaNiff: oh kira dah biasa lah "terlihat" hahahhaha.


Ah Fatt: erk... no komen...

YobSumo said...

Mr Clive: relax lah, bukan aku tunjuk anu aku pun.


iniCik Yasmin: kenapa hang tak jaga betul2 adik hang. haish!


Noorlaila: nnt dah ada anak yg nak berkhatan, baru nak tny2 org. rugilah tak baca.


Arief Arf: yeah thinking the same thing. Gonna write it in different entries for sure.


siggplus: haha boleh jugak "sharing is caring" kan... tapi bro aku taknak tgk anu kau, tolong jgn paparkan :P


Rowena: ayah kamu kelentong kamu atau ayah kamu mmg luar biasa handal. hahahhaha.


Daffodil D: atas permintaan PM Malaysia.

YobSumo said...

i'msosupernotcool: style2. apa yg style? ;)


ween: okeh, pi makan sandwich.


abgdin: 1st n last lah abg din.


Zulfadly: so kiranya nak cerita kat sini Dr Perempuan sunatkan kau lah. hahahaha bangga betol kau!


izzahfarahana: tiba rasa ngilu, gigi berkeser2 nak kasi reply comment ;)


Jard The Great: lalalallala =D


Khairi: ha'ah eset penting tu. lebih2 lagi org mcm lu. yang dah kawin ;)


Lord Zara: haha dia tak tahu pun apa2 sgt. sakit pun tak kisah sgt sbb fresh2 lagi...

YobSumo said...

iylieenaz: berikan standing ovation!


Akmar: aku pernah tulis dalam entri lain kot, aku pakai spec sbb byk tgk TV. hehe.


fhad: kau penah tgk anu gajah camne? hahahahhaha. betul lah wei, malam tadi aku letih sgt lupa nak watermark gamba. thanks ingatkan.

yup dpt 2 ticket sbb aku menang tulis entri. tekanlah link tu untuk tgk entri yang aku menang.


Mimie: darjah 2.


Koyuki: Cute I tak berubah. sila terpikat sampai sekarang jika mampu. hahahaha.


Aus: lama dah bro, time aku darjah 5. tahun 2000.


Ahleng Ariken: erk, ini 9 tahun lepas. tak sangka bapak aku ada super power. terima kasih sbb menyebabkan aku tersedar.

chokio_nia said...

haha..tak tahan aku bace part darah terpancut tu..siyes lawak..haha

rash said...

sempoi nye cite psl pengalaman berkhatan sendri... huhuhu
in details lagi =p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

ayookkk....
aper citer ini?
kekekkekeke...

gambaq bnyk seksi wo0o0o0

Pais Chaos said...

lucah gak!! haha

Melz said...

pergh.. aku taleh ingat benda nie..haha member aku 5 hari dah main bola.. pelik aku

kenwooi said...

lol.. POTONG! =D

kenwooi.com

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

ko ni tok mudim ke sik citer pasal sunat?
gile ah ding dong~~!!!

potong 'belalai gajah'
wakakakaaaa

sI tEDI said...

superb beb!!

bagus ad entry cenggini.. dapat tgk live... eh.. tgk gambar...

kitorang pompuan selalu dengar jek... bayang2 kan..

ekekekekekke

misz benida said...

abg,adik bsunat..gntung ken kt katil brtingkat..katil yg bnyak bjasa..org kta sup belut elok tuk org bsunat..hehehe

sharamli said...

sakit nak beranak lagik teruk dari kena buang kulit kat kepala cendawan tau!!

kawie2020 said...

hahahahaha.. aku ingat lagi waktu aku dulu, 1st time nak kencing.. air keluar banyak cabang oooo... hahahahaha....

Si budak Aboi said...

dah potong dah !

Kuwe said...

haha.

aku dulu mintak bersunat.excited beb.mana tunggu2 org desak ni.sbb tu skang muda2 dah miang.

YobSumo said...

chakio nia: ini bukan scary movie 5. hahaha.


rash: haha biasa saja.


Pais: hoi hoi manada!


Melz: dasyat!


Kenwooi: this is not streamyx :p


ayudeadwish: hah kau dah bayangkan belalai gajah ni, extreme giler!


si Tedi: hehe itu motip utama. komen kau ada unsur gatal di situ.


misz benida: ye ke? biar betik!


sharamli: hehe saya tahu itu.


kawie2020: erk aku igt2 lupa tapi aku rasa aku penah kot mcm kau. hahahahhaha!


Aboi: tahniah!


Kuwe: tgk muka kau pun tahu! hahahahhaa!

Noorlaila Mohamed Nor said...

heh daddy dia ada
layan laa dia
takkan aku jugak nak jaga kan
haha

DaHLia said...

wooo agak2 laaa..kesianadik ko jadi mangsa gmbr lucah ...hahaha

missdiya84 said...

ingat time adik berkhatan dulu huhu...gonggong ayam goreng depan mate die...wat stunt2 leleh air liur