Thursday, November 26, 2009

Ucapan Kejadian


SELAMAT HARI RAYA KORBAN

MAAF UNTA, LEMBU DAN KAMBING.




ikhlas dari,
YobSumo si Vegetarian
-Saya Vampire, tapi tak hirup darah manusia, tapi makan lembu sebagai ganti-


~ korbankan diri dgn click nuff!

42 comments:

farenova said...

astaga... takede ke gambar lembu yang gemok skit... kurus sangat tu.. nak sembelih pun tak sampai hati

Melz said...

bengkak mata lembu tuh aku tengok..haha neway selamat hari raya yob :)

adaNiff said...

cream colored la lembu tu.. bersih suci lg enak. rugi la yob kalo jadi vegetarian.

izzahfarhana said...

selamat hari raya yob.Nexare anda terkorban 1!

green said...

kalu kesian x leyh makan..

vegetarian??

suffian.othman said...

yob..
slmt hari rye hj. :)
mkn byk2..:)
thnks ya

YobSumo said...

farenova: ha'ah kurus benar kan kak, tak perasan pulak tadi.


Melz: dia touching kot. hhehe.


adaniff: Vegetarian versi Vampire lah saya ni.


IzzahFarhana: yes, terkorban!


green: betol2. Tengok New Moon tak?


suffian: haha ni nak suruh aku kembali ke kerjaya SUMO lah ni.

Si budak Aboi said...

slmt berkorban !

kawie2020 said...

selamat berkorban... aku memang suka makan daging lembu.. hehehehehe..

sharamli said...

j0m mkn daging j0m..

aifaa said...

yob yob,yob lupa 1 lg yob.kerbau!
dekat taiwan depa sembelih kerbau.hehe

cik EPAL said...

selamat hari raya aidil adha ;)

hans said...

ahahha
selamat ari raya korban juga
selamat memakan dedaging mr & mrs lembu

iyllienaz said...

vegeterian tapi makan lembu??haha

iqa said...

selamat terkorban (eh?)..tak..tak..selamat hari raya korban :)

Akmar Anuar said...

selamat hari raya!
berjuang utk kelas next week!! wahahha xD

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

hooo~~
ko curik lembu pakcik kordi ea?
ko curik gabriel ea?
hahaha~
selamat ari raya qurban
hee

LORD ZARA 札拉 said...

huh~
vampire rupanya~
cuma skit tunjuk taring~
hahaha~

mentang2 New Moon keluar Yob~
kih3~

rash said...

hwahwahuhuhu... vege kt mulut je nih =p
mkn daging jgn byk2 sgt kolestrol tinggi..
selamat hari raye haji =)

Firol said...

Salam Aidiladha

Anis said...

zaman skrg vegie mmg mkn daging lembu .
mmg vegie

Rowena Chasez said...

yeke vegetarian???
huhuu~

salam aidiladha..=)

chokio_nia said...

sembelih mai anta sket naa..

kenwooi said...

noooooooooo! lol =)

kenwooi.com

ahleng ariKen said...

unta xde ke bro? huhu

sI tEDI said...

salam aidiladha!

Daffodil D said...

samat ri raya qurban..!!


ps : vege pun leh semahngat gini? phew~ ;p

Noorlaila Mohamed Nor said...

laa hai vege
siann sungguh
rugiiiii
haha

chirol said...

selamat hari raya!!

anwaruddin said...

selamat hari raye, maaf zahir batin, :)

suzie said...

weh bukan lu ke kena korban..
ish3..
jgn lupe suruh mak lu masakkan daging lu..
hahaha

YobSumo said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA SEMUA!


MAKAN BERPADA PADA, KALAU LEBIH CALLING2 I YA! NNT I PERGI SERANG PAKAI TIKAR TERBANG!

YobSumo said...

kawie: aku pun :p


aifaa: ya ka! kerbau pun sodap!


iyleenaz: biasalah, Vampire version!


iqa: haish lain macam je wish, mahu blog ni tutup ka?


ayu: sapa pakcik kordi siapa gabriel, lembu tu nama dia fateemah, melayu sikit!


Anis: terima kasih kerana memahami :p


suzie: lu nak makan daging wa sgt ke mintak2 ni ;)

Arief Arf said...

aku vampire jugak.
aku makan semua benda!
ngan kau2 skali aku makan!
hahaha

selamat hari raya!

DilOt said...

apsal mata lembu tu bengkak,,kene dera dulu ke sblm di sembelih..

ellenyna said...

wah. nape kurus? hehe. :) kt tmpat el, 8 lembu, 3 kambeng dikorbankn esok.

Lizz said...

lembu tu kurus lah. sian die..huhuhu
eh, selamat hari raya!!

Liyana said...

betul ke u vegetarian?

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

selamat hari raya...apakah korban ko tahun nie....heheh

.millalara. said...

insan di dlm picta itu berani disitu hanya apabila beliau memakai baju berwarna biru. cuba kalau pakai baju merah. beranikah beliau disitu?

ajad said...

SelaMat Hari Raya yobsumo or should i say Mr Syahir..hee...walau terlambat,at least semangat tu masih ada kan..

YobSumo said...

Arief Arf: makan lah, daging aku manis :p


Dilot: itu den tak siasat pulak.


ellena: pergh, banyak tu. Ada tolong melapah tak?


Lizz: selamat hari raya juga!


Liyana: hehe. betul sangat sangat.


Fird: erk, korban perot?


millalara: lembu tak berkenan sgt kaler merah lah, kerbau terujalah.


ajad: yeah, again u bocorkan my identity.