Saturday, November 7, 2009


BLOGGER'S GATHERING 09


DATE: 19.12.2009
VENUE: GENTING THEME PARK (meet at KL SENTRAL)
FEES: WILL CONFIRM LATER (include t-shirt and souvenirs)

so, kepada rakan blogger yg berminat untuk menyertai gathering ni, boleh la bagi info anda ke

sila berikan maklumat seperti yg dinyatakan di bawah :
Nama :
URL Blog :
Emel :
YM :
No Phone :


Ok semua kat atas itu aku copy paste dari blogger FHAD. Mamat ni tinggal Putrajaya. Dia nak buat gathering bloggers dan dia mintak aku tolong sebarkan. Kalau korang nak tanya soklan bulehla direct tanya dia ok, dia ni orait macam aku layan je semua. Sempat gak aku puji diri sendiri.

Aku? aku pun tak tahu lah boleh pegi ke tak sebab aku dah start kelas time tu. Dan tengok tarikh tu mcm balik hari je kan. pergilah bermesra mesra dangan FHAD kalau nak tau lebih lanjut ya! nak tengok design baju pun ada. Cakaplah tahu dari YobSumo, manatahu aku dapat diskaun nnt :p hehehhehe.