Saturday, November 7, 2009

Sesiapa LINK blog ini sila baca. berubah URL

berpindah ke http://yobsumo.blogspot.com/

Pada sesiapa yang sudi link blog ini terima kasih daun keladi diucapkan


starting from tomorrow, (tonight at 12am) some branding project will take place and this

http://sudahtertulis.blogspot.com/ will be replace by,

http://yobsumo.blogspot.com/

i don't really know how it works but maybe you can start linking to the new URL.

but to be remember http://yobsumo.blogspot.com/ is not exist yet. The new URL can be use at 12 AM Midnight. The blog still the same but the URL will be different.

feel free to inform others regarding this matter.

followers will be not affected.


Thanks.

semuga N9 menang malam ni...
klik klik nuff ad aku kalau anda penyokong atau bukan penyokong bola sepak!

10 comments:

izzahfarhana said...

yob jom beli domain.hehe


klik2 nuffy

YobSumO said...

beli domain? nnt2 lah. hehehe.

duit nuff pun ciput lagi.

hehhehe klik klik!

░♥si lampu neon♥░ said...

aku pon ade trpk nak tuka link..but cam leceh do..krang orag taktau la pe laaa ayyaaa

misz benida said...

nti dh tkar link ko gtau aku ek.
tkot aku lupe la bro.
hehehe

BuLaN iTu aKu said...

asal pulak main tukar2 ni yob...
ehhehehehehe
malam ni akan tunggu tepat jam 12 malam

saypOOL rafhtello said...

nape x letak sudahtertaip.. haha..
nuff ko main sembunyi ke.. ;p

nadirah_nor said...

uh..
nape tukar???
k pe yobsumo..;p

YobSumO said...

si lampu neon: aku pun selalu pikir macamtu, tapi sekarang tak ramai lagi baik buat sekarang kn.


misz benida: ok2 no prob


BulanItuAku: haha tunggu bulan penuh ke?


saypOOl: haha sebab sudahtertaip lah aku kena buat balik.


Nadirah_nor: sebab oklah mahu upkan sikit nama tu. haha.

Noorlaila Mohamed Nor said...

heh nasib baik terbaca yg ni

aku pun tatau apa url kau sebelum ni
asyik tekan link je

Anonymous said...

any content coming ?