Monday, November 30, 2009

RAMBUT GERBANG

Semalam, setelah puas beraya, Yob pulanglah semula ke rumah sewanya di Taman Tadisma, Shah Alam bagi menuntut ilmu ilmu yang perlu dituntut...

Tengah syok2 Yob dan Naim online di Master Bedroom, muncul seorang manusia,

Memen: HOI semua!

Yob & Naim: HOI HOI!

Yob: Pergh, rambut makin gerbang!

Naim: Kau ingat kau chantek! (nada nada pondan)

Memen: Biasalah (sambil membabik dada), macam ORLANDO BLOOM kan.

Yob telah gelak gelak sambil berguling guling atas lantai.

Memen: Asal ko gelak, orang yang cakap macam Orlando, hero Latin tu!

Yob menyambung gelakan panahan NATES tanpa henti.

(baca: aku tak tahu sejak bila Orlando yang lahir dekat England jadi hero Latin) erk?
Okeh wanita jangan teruja tgk kulit Mr Bloom. Aku pun ada kulit.
Inilah satu satunya pic yang lebih kurang dengan Memen punya rambut. 
Tahniah Memen, memang Latin :p

Memen: Dapat line tak? (baca: internet)(baca: kami curik jiran punya :p)

Yob: Dapatlah, kau nampak kitorang tengah berdangdut goyang goyang bontot ke?

Memen: Hehehe, wei Naim semalam kakak kau tido dalam bilik ni dowh

Naim: Asal?

Memen: Dia nangis nangis kata kena kacau, aku layan kan ajalah.

Yob: Hahahahhahah tak habis habis dengan hantu dia.

Naim: Malam ni gerenti dia TAKNAK tido bilik ni sebab aku dah balik.

Memen: Habislah kau Yob, bilik kau jadi mangsa.

Yob: Gulp (-.-")

BACA: Kakak itu BUKAN WANITA tetapi NOK. Aku harap tak perlu jelaskan Nok itu apa.
Nok crush dekat Naim. Naim reject kerana Naim mahu berada di jalan lurus.

Seram bukan.

Baru2 ni, Nok telah memuji Yob yg makin kurus sikit2, dia berkata

"makin lama kau ni makin jambu kan."

erk.
saya tak sanggup.

tak tak tak saya tak jambu, saya tak hot, saya tak handsome jangan risau.

saya pendek, gemok, tak macam doktor pun.
sebab saya bukan doktor.
Naim kegilaan Nok downstairs. wink winks~

Pagi tadi, terima kasih bagi sesiapa yang mengejutkan saya dengan bau,
Seplastik Rambutan, 5 biji Baby Durian.

BILA KITA NAK MELANTAK?!!!!!!
terlupa pulak saya dah hampir hilang suara makan daging tak beragak. Durian? Balon Aja!

53 comments:

::AnEp:: said...

haha...mmg sejibik dgn orland..
kacukan ker..haha

abe long said...

sebijik mcm durian?

Liyana said...

wah, wah....sejibik lah yob rambut dia...dia potong style g2 ke or dah original kerinting?

anwaruddin said...

nok? ape nok? aku tak paham, haha

sI tEDI said...

ha ha ha...

kakak?? amat sopan gelaran itu!!

ekekekek.
malam ni dia tdo dgn yob pulak ke?? ekekekeke

joegrimjow said...

nok = kakak?
camtu

Si budak Aboi said...

hahahaha kamu semua org mmg luculah !

enuLwanie said...

hensemnye kwn2 yob?
solo lg ke?
hikhikhik

DilOt said...

weyh..rmbutnye sebijik ar...pasni rambut die mesti glamer ..

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~
gila ahh rambut~
bak kata bebudak music, itu indie~
hahaha~


Nok?
ALahai~
Naim, alhamdulillah kalau kamu pilih jalan lurus~

=p

YobSumo said...

Anep: huh hang biar betoi! dia baca blog ni krang kembang habis lah tu.


abe long: apa yg sebiji abe? rambut? hahahahhaha.


Liyana: ori kerinting. kami galakkan dia simpan, tapi tak sangka pulak dia simpan betul2.


anwaruddin: haish. aku taknak explain :p


si tedi: tak sanggup den.

YobSumo said...

joegrimjow: kamu saja2 buat tak tahu? lebih kurang lah tu :p


Si Budak Aboi: kalau kepala masuk senang lah. Tak semua orang boleh jd kelakar mcmtu dgn org yg tak sekepala.


enulWanie: rasa2 nya dua2 dah berpunya. hehe.


Dilot: haha dulu dia pernah pakai reggae hair, lagi femes.


Zara: hehe kamu cikgu berjiwa indie jugak ke? yes tahniah untuk Naim.

Hisham said...

aaha same r...klon ker??..bkn mamat tu org british ker..hehe..ko org x gay kan..hehehe.aku link ko k...

sharamli said...

nak n0 f0n naim...ha3

sharamli said...

nak n0 f0n naim...ha3

Hisham said...

ni no fon naim...0122295799

YobSumo said...

Hisham: ha'ah dia Britons. Kami gay yang gembira happy2 tu. bukan yg -ve :)

okeh aku link kau balik!

sharamli: hang ambik je lah no Hisyam kasi tu. hehehhehe :)

Mr.Clive said...

oittttt
nak durian!!!!!!hahaha

Arief Arf said...

nok,
i tak suka la you allzzz!!

hahahahaha

X)

avid gunner said...

weh, durian tu tinggal sebijik utk aku.

kawie2020 said...

hahahahahaha.. aku berkenan tang durian tuh.. durian kampung lagi tuh.. hahahahaha.. ada lagi x? hahahahaha...

Wanie-san said...

rambut bleh wat mop lantai mcm adik ak..kalah rambut ak 2 yob..perghh

chah~ said...

tang hujung rmbut je same ngn orlando bloom.. hakhak.. kim salam sama naim oke.. haha. nok pn bole terpikat.. haha.. mmg tak bole blaa...hakhak

chokio_nia said...

haha..latin la plak ye..penat aku gelak..heh..seb bek rambut lebey kurang..haha

tapi aku lagi minat tgk durian tu..nak sebijik bole??

i'msosupernotcool said...

nok? xdpt tgkp r yob..
spisis ah fatt ke?
haha...

LORD ZARA 札拉 said...

aku memang suka indie~
hahaha~
T-Shirt aku tidak boleh tipikal dengan budak2 mainstream~

=]

Fatt Chin Choy said...

haha
rumah korang bolhe jer dimasuki nok
korang mesti dah projek kan

Liliyuli said...

pergh! lu ada hosmet seram gitu..
abes la lu..diraba..hahaha

[z@ck] said...

wah..durian!
bak sebijik!

iniCIK yASmin said...

wow..hensem2 upenya kwn2 ko..hahaha

btw 'kakak' sht?..heheheh

missdiya84 said...

perghh rambur orlando bloom huhu...

time2 cam gini lak tunjuk2 durian :(

iyllienaz said...

haha..durian n rambutan sedap..2-2 my favourite..

anis said...

mesti cantik kan kakak tu.
hahaahaa
orlando bloom kacak kot..

YobSumo said...

Mr Clive: nah kasi satu! :p


Arief Arf: okeh uollzzz giteww ya! katanya!


avid gunner: selori dah standby.


kawie2020: ohhh durian kampung eh. IC IC.


Wanie_san: baguslah, boleh pusingkan mereka dan dibuat mop. hahahhaha!


chah: naim dah malu2 kucing :p


chokio_nia: boleh, latin punya durian lagi sedap...


i'msosupernotcool: tak ah fatt spesies jejaka gedik, ini dah terpesong teros. hehe.

YobSumo said...

Zara: hahahha. yeah nampak luar biasa bila "indie". hehhehehe.


Ah Fatt: aku masuk last rumah tu lah. 10 org kot, takdenya projek2 yg kau fikirkan.


Liliyuli: kena raba best apa :p


zack: nah! sambut pakai tangan!


iniCik Yasmnin: baiklah kau, kau sorang je tny kabar kakak. hehehe. dia sihat.


missdiya: hehhe sedap kan. aduhh msyuk!


iyllienaz: rambutan kalau dah siap potong tinggal makan je aku suka. hahahhaha.


anis: orlando bloom mmg kacak. Abang tiri aku tuuu, lain mak , lain bapak.

ahleng ariKen said...

NOK??
aiyoyoyoyo~
hahaha

Rowena Chasez said...

wahh..
durian!!
sedap..
lme xmkn durian..
mengidam..huu~

kim slam kt "orlando bloom" 2 k..
gedix!!
hee~

Oasis said...

Wah Yob, sy pun rindu nak mkin durian la. Anyway Orlando bloom tu mmg best!

izzahfarhana said...

haha serupa la yob.yob ntak ket een otograf nk.haha

si ninaa la ! said...

hahaa. gilaa kau nok minat kau.

.millalara. said...

memen.. ohh.. kecairan daku.. haha~

eh,, naim buley jadi kayo wat video aksi terlampau bisikan NATES dgn si chantek nok ohh..

tak heran dah tgk derian.. berbakol2 dah kat umah nih ohh..

YobSumo said...

ahleng: why tambi why?


Rowena: okeh dia dah jawab w'salam!


oasis: haha rindu gila! saya makan every week :)


izzah: tak boleh, autograph tak sama.


si ninaa: hahaha takpe dia tak minat aku lagi :)


millara: idea yang bernas! aku director dia kan, boleh dapat side income gak.

pergh belagak ye ada durian byk!

acap said...

gila lah.
muka mmg seijibik hiro latin.
akakaka.
bagos2..

BabyMocha said...

Pass by from Innit :)

Have a nice day!

Fyzal said...

aiseh.. noK ke? patut pun.. hahahaha

seroja jingga said...

curi line jiran..memang tak bleh blah..tapi kak SJ dulu pun curik line jiran gak..sampai jiran ketuk pintu..malu seh

miSs s!v said...

i like mat rempit~
hahaha
jage2 weh.

u + me = 2gether said...

hahhaahhaha!!
enjoyed reading this one ^^

cik zatil said...

yob tayang je ke durian tuh.. amboii ciap men promote member ea..hehehe..

Anonymous said...

Hello!!! yobsumo.blogspot.com is one of the best informational websites of its kind. I enjoy reading it every day. Keep it that way.

Anonymous said...

The author of yobsumo.blogspot.com has written an excellent article. You have made your point and there is not much to argue about. It is like the following universal truth that you can not argue with: Economists always have pattern baldness Thanks for the info.

Alex said...

memen.. ohh.. kecairan daku.. haha~ eh,, naim buley jadi kayo wat video aksi terlampau bisikan NATES dgn si chantek nok ohh.. tak heran dah tgk derian.. berbakol2 dah kat umah nih ohh..

Chouinardcuyq said...

haha..durian n rambutan sedap..2-2 my favourite..