Monday, November 16, 2009

Pullman Hotel

Pelikkan nama tu? aku sendiri tak suka. Dah la kat Putrajaya, kasi lah nama Melayu sikit, Ali Hotel ke Rafeah Buang Hotel ke. Adalah nampak appreciation to the oldies sikit. haish....

Ok, entri kalini taknak menulis banyaklah, letak gamba2 pulak. Ini gamba haritu waktu tolong Mein Melon buat Pylon Design dia. Sambil menyelam melihat batu karang, kami berjogging lah disekitar Hotel sambil snap snap pictures.


 
ya, ini di Malaysia, di Putrajaya. Cantik kan.


ha ini Lotus Wing, Oriental Concept


 
aku tangkap dua dua ni tapi Mein tak suka. Aku sedih. haha.


ha, kalau rasa nak feel feel mandi laut datang lah sini.
tapi laut dia berlumut la. Hijau ya.




So, rasanye cukup tak aku promote Pullman Hotel ni? Ahh! aku bukan nak promote hotel ni pun, mahal tak terkata. Macam tak berbaloi baloi. Tapi kalau hangpa nak tengok gamba lain lain buleh click SINI

Sebenarnya hari itu dimulakan dengan tidak bagus.
Masa2 bersukan lah aku nak merasa pakai contact lens, buleh pulak buat hal, tak nak stick kat mata. Adakah mata aku membesar pagi itu kerana menonton The Reader malam sebelumnya? ehemm... Tak itu bukan cerita blue.

Dekat Pullman Hotel pulak ada adegan soal menyoal oleh Pak Guard kerana kami dengan sesuka hati ambik gambar without permission. Tapi Pak Guard dah terlambat. Kami lebih cekap.

Ok Mein Melon ni sebenarnya student Creative Multimedia. Samalah macam kakak aku, SyidaDida (aku kena tulis nama dia nak kasi hangpa jenguk2 kristal dia). Free2 hangpa semua check out la Mein Melon punya blog, Melonic Maniac. Colourful wooo, wa suka, pernah masuk 8TV Night Live. Mein Melon pernah di interview kat REMAJA untuk blog dia lagi satu I Are Talk, where she is one of the authors.

alang2 Mr Clive tanya pasal entertainment,

haha, aku tahu dia suka berdangdut macam aku tapi berdangdut dalam Wii Room lagi best siotttttt! Kalau tak tahu Wii tu apa, tanya Dr. Google ok!


So Bulan Itu Aku, gamba2 kat sini rasa rasanya layak tak masuk pertandingan tu? Ke ini kira pro.

Okeh, how u guys feeling today? U should click my nuff ad to feel better. Believe me.

41 comments:

Khairi said...

WOh, kat putrajaya? berapa rm satu malam ni yob.

err.. pasir tepi tasik dia tu best. lagi best kalau gadis art comel tu selalu ada kat situ hehehe.

enuLwanie said...

cmne nk klik nuff anda?
sedihnye...

Solehah said...

uih yob, serius cantik..bagus bertinadak pantas lebih daripada pak guard..hehe

IT'S Me N.a.N.a said...

CANTIK2 NYER BACKGROUND...HHIEE..
Hi owner!

mein melon said...

uish.. thanx promote aku, syahir :p~

~AmyLiana8886~ said...

comel nyer....

syaf said...

woo syok nye kaw..
best nyer..

**wah sempat kaw masuk kontes gak yerk
muhahah

YobSumo said...

Khairi: Wei2 pegi je pasir tu selalu awek2 cun lepak sana. haha. Satu malam berapa aku tak siasat lagi lah.


enulWanie: haha takda tak payah ler click, kalau ada click byk2. Usahlah anda bersedih hati. hahaha.


Solehah: haha, Pak Guard tu pun kasi chance kat kitorang kot, padahal camera byk, nak kena halau cepat senang je.

YobSumo said...

It's me nana: Hai Nana! welcome welcome! do u wanna have welcome drinks? hahahaha.


Mein Melon: hahaha, NO HAL punya.


Amyliana: sape comel? aku ke? :p


Syaf: eh bukan, Ini bukan untuk contest, tapi alang2 aku tny je Bulan mana tahu buleh pulak. hehe.

miss izan said...

aku tak pernah tahu pon .nak kene g gak ni.

BuLaN iTu aKu said...

yob,, thank ye sebab sudi masuk contets
hehehe
aku pilih pic ko atas pasir n kat tasik tu..
tapi hanya 1 pic je yang masuk contets..
ok..

Noorlaila Mohamed Nor said...

aku suka yg mein terkejut tu
smart dan sweet la
kau pun pro jugak kan?

arque said...

uish.lawa ah hotel tu.sah sah mahal.

anwaruddin said...

tempat yang indah utk menenangkan jiwa yang kusust,

Mr.Clive said...

ape aktivit leh wat kat hotel tu ek?ade entertainment x?
:P

ijau said...

suka kan masuk contest..
nanti hadiah share k!!haha

good luck!!

Liyana said...

cantiknya...macam kat oversea...

cik iman said...

aiyok!!cam best je tmpt ni..")

Arief Arf said...

cantik doh hotel tu.
rupe mcm bangunan soviet dlm red alert la plak.
hahaha

YobSumo said...

miss izan: pergi jgn tak pergi!


BulanItuAku: uhh boleh ya? ok2 thanks balik. pilih yang atas pasir lah.


Noorlaila: eh takdalah, aku projet je.


arque: aku pun rasa begitu.


anwaruddin: rambut lu tengah kusut ke?

YobSumo said...

Mr Clive: haha, khas untuk kau, aku dah update entry.


ijau: haha tak sengaja masuk.


Liyana: kan...


cik Iman: best2


Arief Arf: Red alert, game kan? tak pernah main. macam Beverly Hills pun ada gak.

Jard The Great said...

waaa.. neh mcm iklan berbayar ja.. ehehehe..

tp mmg chantek ar background die.. ade ke ia khabar lebih indah dari rupa? ;p

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

ni agen pullman htl ke..
haha..
cm promote pn ade..
haha..

xpe2..
yg pntg kite sronok..
tp tmpt die mmg smart la..
trgn nk g gk..

tp tggu duit tabung pnh..

nuff ngah tido lagi..

t sy dtg lwt lg k !!

kenwooi said...

really nice place..
havent really explored putrajaya yet.. =P

kenwooi.com

aifaa said...

pullaifaa hotel tadak?

enuLwanie said...

gmbr contest cik bulan.
yg mana 1 gmbr awk?
gmbr sy no 55.
saling mengundi ye.
hahahahahha

YobSumo said...

JardTheGreat: taklaa, mmg cantik...


Firdaus: haha bukan promoter mereka. yup kumpul lah, buleh merasa tido sana.


kenwooi: u should :)


aifaa: sgt tak dak! hahahaha

babymiLosh said...

santek2 la pic..
series..i loikeeee :)

ke ada udang di sebalik mee goreng ni? ner la tau hotel tariklelaki ni bayar kamu.. hohoo~

YobSumo said...

walaupun hotel ni tarik lelaki, tapi dia tak dapat menarikku. hahahah. percayalah!

Anonymous said...

Ηave you eѵer thought about сreating an ebooκ or guest
authorіng on οther ωebsіtеs?
I hаve а blog сentеrеd on
the same topics уou discuss and would lovе
to have you shaге some storiеs/informаtіοn.

Ӏ know my viewers ωould apprecіate your work.
If you're even remotely interested, feel free to shoot me an email.

my weblog; great toys

Anonymous said...

Greetings frοm Loѕ angeleѕ!
I'm bored to death at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can't waіt to take a look
ωhеn Ӏ get home. Ӏ'm amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not еven using WIFI, juѕt 3G
.. Anyhow, superb blog!

Also visit my blog post; visit this link
My page: Super Turbo 800watt Elite 36v Electric Scooter

Anonymous said...

І am reallу loving the theme/design of your wеbsite.
Do уοu ever run into any ωeb browser compatibilitу isѕueѕ?
A small number of my blog audience haνe complaineԁ about mу
site not operatіng corгectly in Εxplorer
but looks gгeat in Firefox. Do you have any idеas
to helр fіx this problem?

my blοg pоѕt :: best grow taller program
Also see my webpage :: how to get taller naturally

Anonymous said...

Нi everyonе, it's my first pay a visit at this web site, and post is actually fruitful in favor of me, keep up posting these types of posts.

Also visit my homepage :: birmingham spas

Anonymous said...

Τhis iѕ my fіrst time pаy а quіck visit at here and i am in
fact pleaѕѕant to reaԁ all at one place.


My weblοg; birmingham plumber

Anonymous said...

Grеat items from you, man. I've remember your stuff prior to and you are just too excellent. I actually like what you have received right here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You're making it entertaining and you сontinue to caгe
for to stаy it wisе. I сant wait to read far
mοгe from уou. This iѕ really
a tгemendous web site.

Feеl freе to surf to mу web page - how to get bigger boobs naturally

Anonymous said...

Have you ever thought about adding а littlе bit more than just your articles?
I mean, what you say іѕ important аnd all.
But think about іf уou adԁed some gгeat
pіctuгes oг videoѕ to gіνe your рοstѕ
more, "pop"! Your сontent is eхсellent but
wіth pics and videos, this blog соuld cеrtainly bе one оf the bеst in its nіche.
Good blog!

Alѕo ѵiѕit my blog natural breast

Anonymous said...

Woω thаt was ѕtrange. Ӏ just wrote an
incrеdibly long comment but аfter Ӏ сlicked ѕubmіt my
cоmmеnt didn't appear. Grrrr... well I'm nοt
wгiting all that oveг again. Anyhow, јust
wanted tο ѕay excеllent blog!

Also visit my ѕite: easiest way to lose belly fat

Anonymous said...

Hello this is kinda οf off topiс but I
was wanting to κnow if blogѕ uѕe WYSIWҮG editorѕ
or if you have to mаnually coԁe with
HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

my homepage; bigger breasts

Anonymous said...

Suρerb pοst howeѵer , I was wοndering іf you coulԁ wrіte a
litte mоre on this topiс? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

My web blog: youtube.com

Anonymous said...

Ϻy coder is trуing to pеrѕuаde mе
to moѵe tο .net from PHP. I have alwaуs disliked the
idеa because of the сoѕts. But he's tryiong none the less. I'ѵe been usіng Movаble-type on sеverаl websites for about a year аnd am neгvous about switсhing to another plаtfοгm.
I have heаrd good things abоut blogеngine.

net. Is thеre a wау I can impοrt all my woгԁprеss contеnt іnto it?

Any helр would be greatly аppreciated!

Review my ωеb page - http://www.youtube.com

Anonymous said...

smokeless cigarettes, ecig forum, electronic cigarettes, electronic cigarettes, buy electronic cigarette, e cigarette