Monday, November 30, 2009

“I’m a Sherlock Holmes in the Making”




Two post in a day hah. Impressive! Ok this entry is specifically and purposely done to win myself a pair of invites to watch the Sherlock Holmes, the undoubted brilliant detective, on the big screen.



So,  I have to prove my wit by scattered a mystery Sherlock Holmes image (shown above) in 2 bloggers’ blogs at their sidebar. All I need to do is:
  1. Track them down and take a screenshot from their blogs (just from one particular blog is good enough) and post the picture in my blog with the title “I’m a Sherlock Holmes in the Making”.
  2. Send an email to sherlockholmes@nuffnang.com with my full name and blog URL
As I am highly trained super duper powerful detective, this task is quite easy for me. wahahahahhaa. Based on the clues below;
  1. The Land of Cheeser Dot Com (mix it a little to find the answer)
  2. KYCakap Dot Com (a little translation might help) 


      I'm able to find the Image! yuhooo!

      I need to be hurry to win:

      SHERLOCK HOLMES umbrella with Compass worth RM193
      SHERLOCK HOLMES Unisex Long Sleeve T-shirt worth RM173
      SHERLOCK HOLMES Leather Magnifying Piece worth RM118
      SHERLOCK HOLMES Post-it Notes worth RM95

      No double checking, so bye bye! ta ta! dangdut~

      7 comments:

      hans said...

      aku tunggu keluar wayang..
      itupun kalau tayang dkt sini
      26 dec kan?

      chokio_nia said...

      hurmmm..contest la ne..gud luck la weh..menang kongsi adiah bleh??haha

      Mr.Clive said...

      stylo.meh meh,kalau ade pape nanti,aku upah ko jer lah...haha

      Khairi said...

      peh, best hadiah kontes tu bleh wat hadiah harijadi utk wife aku hehehe. jap aku nak usha kat nuffnang sbb aku tak tau menahu akan perkara ini.

      nak aku join ke yob? nanti susah hg nak menang lak hahahahaa.

      Mimie.Candy Cane said...

      nanti dah menang jgn luper aku ehh..kite kan kawan dari kecik lagi..

      iyllienaz said...

      aku nk gile tgok cite ni..

      YobSumo said...

      hnas: oh ada kemungkinan tak sampai Malaysia ke?


      chokio_nia: hehehe. hadiah dia 1 mcm mana nak kongsi.


      Mr Clive:hahahha. okeh2 aku suka! detektif tahap 8 ha!


      Khairi:erk hadiah untuk wife belilah diamond ke, Ferrari ke bro!

      nak masuk, masuk jelah, aku tahu kau power. Tapi contest ni bukan menulis lah, siapa cepat dia dapat. nampak sgt kau lambat dr aku :p


      Mimie: ha'ah dari sebesar ibu jari kan? hahahhahah.


      iylieenaz: jom nnt ajak aku!