Sunday, November 8, 2009

hampir mati

- start recording -

(muka cebek)

dulu masa saya kecik, saya nakal...

saya berlari sana sini, taknak dengar cakap orang suruh duduk diam...

jadi pada suatu hari saya terlanggar MEJA PINGPONG...

meja pingpong tu jatuh menghempap saya

(mula air mata mengalir)

jadi mereka angkat saya dan bawak saya ke hospital...

SAYA BETUL BETUL BERADA DI HUJUNG NYAWA (hampir mati)...

saya tersentuh melihat ibubapa di sisi katil saya...

- end of recording -

Jatuh kena hempap meja pingpong sampai nak mati? BIAR BETUL

GILA BODOH NAK BUAT DRAMA AIR MATA PUN AGAK AGAK LAH...

kalau korang tengok TV3 malam ni korang faham lah apa aku maksudkan.

GILA AIR MATA. cliche lah!

- boycott rancangan itu -



boleh tolong tak?
bagi sesiapa yang ada dalam followers list di sebelah, tolong unfollow lepastu follow balik.
sebab bila tukar URL semalam, followers sedia ada tak dapat access/update blog ini via Reading List (dekat Dashboard korang tu).
Thanks to Izzahfarhana sebab inform!

macam mana?
click follow mcm biasa > log in ID > click option > site settings > stop following this site > lepastu follow lah balik :p terima kasih!

10 comments:

arque said...

gila air mata.slot baru tv3 eh?asal tajuk macam celaka.haha.boicot2.

nadirah_nor said...

ok aku wut..
aku pn mnghadapi masalh tuh..

*mau kasi belanja k..*

Solehah said...

yob..aku ade masalh ni yob..aku nak letak link ko dl m blog aku pun x belh..isk3..

Precious said...

Mentang2lah air mata tu free, kan!

Arief Arf said...

cerita apa sebenarnya?
aku blur la pagi2 ni

haha

kenwooi said...

that's quite dangerous.. =)

kenwooi.com

Jimmy T said...

That is scary!

hellioz said...

yeah man.
reality tv shows r getting sucker day by day...
the hell...

YobSumo said...

arque: Bukanlah reality show!


nadirah_nor: haha. aku tak hadapi masalah tu sebab aku tak pernah pergi reading list. aku tgk update kat link je.


Solehah: eh aku melawat blog kau aku tengok ok je.


Precious: orang yang tengok dah jadi muak sebab free.

YobSumo said...

Arief Arf: My Stars LG kot nama dia. dah jgn tgk. reality show yg buduh.


Kenwooi: hahahahha. yup, so dangerous!


Jimmy T: which part is scary? Did I miss something? :p


Hellioz: HELL right!