Friday, November 6, 2009

Bangun Pagi, Gosok Gigi, Cuci Muka, Pakai Baju, Minum Susu, Pergi Sekolah..... erk tolong sambung lupa lah

Bukan biasa aku bangun pagi pagi macamni. kalau bangun biasa tegak je, harini tak pulak. pelik.

Dah lah tadi subuh bangun sendiri. tak payah org lain kejut. aku pun terkejut.

Lepastu dah tak mampu tido balik. padahal luar hujan. sempat lagi lah kalau nak mimpi basah yang indah.

Golek punya golek teringat pulak apa yang dibaca semalam dekat
Red Mummy pasal kekayaan dia berblog.
Terkasima kejap.

Rasa nak buat duit macam dia lah. tak payah 50K sebulan lah,
3K dah la.
macam senang je bunyinya ye YobSumo.
Aku nak jadi jutawan sebelum umur 30 ni!
boleh tolong?

ingat nak sihat sikit jogging2 pagi ni. hujan makin lebat pulak. nasib baik la. erk?
rasa looser sungguh berterima kasih dgn hujan.

aku banyak idea sungguh harini. kul 11pm nnt aku up lagi 1.

 tolong klik nuffnang ad. aku nak kaya lah. please.

21 comments:

Solehah said...

aku suka baca jugak hasil kekayaan org..aku ja x da apa..hehe

♣haNie♣ said...

dh ade plan ke cemane nk capai cecita tu?
hehehe..


*kat genting ni..paling boring adelah time hujan ok..dh mcm duduk kat london*

Precious said...

Wokeh aku sambung! Pergi sekolah ... tidur kat kelas! Hih hiiii .. bukan aku tau! Betul!!

saypOOL rafhtello said...

adik ko xbangun sekali ke???
xsempat dia nak pancing ikan.. ;p

izzahfarhana said...

yob apa ni berangan sama!haha baru berangan at least nak 3k sebulan.hahaha

YobSumO said...

Solehah: takpa kita kumpul sama2 ok!


hanie: tahu takpe. dahla outdoor tak buleh masuk time hujan.


Precious: waa ni spesies stay up late study lah ni.


sayphool: hah tahu takpa. adakah ini tanda2 aku kena minum kopi jantan lps ni? hahahahhahaha.


izzahfarhana: i have a dream, a song to sing, to help me grow... ha sambung!

arque said...

aku bangun awal jugak tadi.tapi tetap subuh gajah gak.haha.

Yern Ain said...

entry da byk!
hehe. ada chance bole jd jutawan muda ;p

sharamli said...

ujan2 la sedap tid0....
tid0 sampai mimpi..
mimpi sampai basah...

erk?x k0t...

kenwooi said...

yeah.. always hujan..
wanna jog also cannot.. lol =)

kenwooi.com

Mimie.Candy Cane said...

aku pun same nak kaya sebelum umo 30..tp naper nuffnang aku ssh nak naik eh..

Mimie.Candy Cane said...

one more thing,tlg check komen aku kt entry gadis melayu ko tu eh..

hehehe

nadirah_nor said...

uh tnggi angn2 kao..

*semoga tercapai..;p*

ijau said...

yob kenapa saya penah dapat 1sen pun?
huhu

YobSumO said...

arque: subah gajah tu pebenda?


Yern Ain: ada ada :)


sharamli: tak tido, macam mana nak mimpi, tak mimpi mcm mana nak basah :p


keenwoi: btol btol btol!


mimie: usaha lagi, mari berkaya!


nadirah_nor: mekasih mekasih.

BuLaN iTu aKu said...

kau kawan je ngn mak datin

Pais Chaos said...

jogging dalam hujan la baru cpat sihat!!

misz benida said...

xpe..
aku slalu btrima kaseh kt ujan.
mls nk bjn g cls.
haha

Nazry Iskandar said...

selambe je joging dalam hujan. lepas tu gerenti joging nak hilangkan demam pulak.

Noorlaila Mohamed Nor said...

at least kau dah ada tanda2
dh dpt 12hengget
aku ni
haram sekupang pun tak masuk

YobSumO said...

ijau: mungkin kekiliruan pihak bank :p


BulanItuAku: idea bernas. bulah carikkan sugar mummy yang kaya dan cun tak?


PaisChaos: idea bernas yang kedua!


misz benida: ini lagi kerek.


Nazry Iskandar: ini idea menyeksa orang ke?


Noorlaila: okalh wei, kalau ada sekupang je lagi sedih.