Wednesday, October 14, 2009

Yobsumo adalah pemandu F1 pasukan 1Malaysia. Fakta bukan Auta.

setelah setahun lebih aku memerapkan lesen P aku, akhirnya ia menjadi seperti yg diinginkan.


aku memecut spt Mikel Suumakker ketika jalan lurus...

aku membelok selekoh tajam seperti Fertanto Atonso...

aku tak memegang stereng atau memijak break seperti
Kimy Rikunan...

aku memandu sambil menutup mata seperti Alex Toyong...





akhirnya aku puas. aku rasa seperti pro.

lampu kereta pun aku dah lupa macam mana nak hidupkan T-T

masuk roundabout aku dah terketar ketar.

enjin kereta pun aku dah lupa mcm mana nak matikan T-T

haish....
aku tak rasa rock langsung. inilah penangan malas bawak kereta.



p/s: nasib baik aku igt lg mcm mana nak pakai seat belt.

11 comments:

mimie said...

yang atas tu dah best dah..part tak reti nak matikan enjin tu..pe kes? hahaha..

jgn luper roger aku (mcm besa) kalo ko perlukan co-driver..

Akmar Anuar said...

sengal la ko nih! =p
tipu la sangat tak reti matikan enjin!! X-(

PakciQue said...

Boleh tahan juga kau kalau melawak. Masuk raja lawak lah.

YobSumO said...

mimie: orite. igt on walkie talkie nak roger n out nnt! aku tak perlukn co-driver tp co-pilot. hehe.


Akmar: hoi hoi betulah. muka aku muka menipu ke? aku tny org tu nak pial kiri ke kanan kunci tu nak matikan enjin.


Pakcique: tak kacak la masuk raja lawak :p

BeaN MorENo said...

apa lagey bro...twit kat tony fernandez la ko nak jadi driver...ahaha

chipsmore said...

memeng x rock pon...wekkkkkk

dinokodomo said...

aku rasa bak sini kereta kau bagi aku je

YobSumO said...

bean: igt nak jd pilot la plak ke bot laju. haha.


chipsmore: ha'ah sentimental


dinokomo: ferrari aku ade org pinjam tak pulang lagi la :p

Mael said...

kat roundabout kena mati enjin ke? hurm... tak sangka kat nepal macam tu caranya. kitorang org Malaysia, wkt roundabout rendahkan gear/slowkan keta je.

ROFL.

fhad said...

hahha.. kire ok lah tu.. aku dah 2 tahun x pegang kete ni.. hahah selalu daytona je kat alamanda.. haha

YobSumO said...

Mael: bila masa plak aku tulis matikan enjin kat roundabout.
ko bila nak hilangkan bayang2 bahsa nepal ko dalam bahsa melayu ni?


fhad: lama tu. welcome to da club! sama sama kita terketar ketar.