Wednesday, October 21, 2009

Happy Birthday to my Blog! (skema tak)

wahahaha... baru aku perasan, dah satu tahun dah umur blog aku.

tapi blog ni biasala hidup segan mati tak mahu...

waktu cuti semester banyak la sikit entri, start kelas nanti nazak nyawa nyawa ikan la balik...

manala nak tambah followers ye tak? paling banyak post untuk satu bulan pun 14 je (June 2009)
kena serious blogging? haha study aku lagi penting, sorry blog... tak kacak la kalo result mcm cibai.

sempena ulang-tahun-besday-kelahiran-blog-aku terasa nak tukar la pulak layout2 blakang ni... eh ke orang panggil template? ha-ha-ha... ape ape la.

kepada silent reader (aku tahu ramai) ceh ceh ceh. teruskanlah comment blog aku dalam ym atau conteng dinding facebook aku spt yg korang selalu buat... tapi tolonglah jgn comment face to face, malu malu ayam aku.

kepada peng"comment" tegar. teruskanlah comment, aku mmg menghargai, trus aku link kan korang punya blog kat sini. walaupun aku tak update entri baru, dun worry aku selalu je baca blog korang. rajin aku campak comment, tak rajin aku tgh busy cabut bulu ketiak lah tu.

kepada yang nak follow tu sila lah, wa suka ape, tak marah pun.
nak cium? nah flying kiss. yuck yuck pheww!!!


anak aku

-jgn cakap takda mata, mata dia sepet, kecik2 mcm cina, salahkan ovum moyang-

6 comments:

Akmar Anuar said...

oh ho!
da setahun ke ko berblog?
same la dgn aku weh!

bagus la ko jarang update ble bukan waktu cuti..
aku ni tak kira mase asek nak update je..
dlm kepala ni mcm2 pk..hehe =p
study takut ke mane je...haihhh

terus2 kan laa berblog..
aku folo blog ko!

cik.no.one said...

i follow you!

atyn said...

selamat ..

kalau sudi lepak blog atyn jom .

;DD

Yern Ain said...

Happy birthday Yobsumo's blog!

same like me, klu da start klas tu sebulan 2 3 entry je. tu pn entry nk bgtaw ade exam.. haha..

arque said...

alahai.dah macam takde tulang kepala dah anak kau.peace!
hepi buffday aaa.

YobSumO said...

Akmar: tq. ko power ape, wakil U pg quiz tu, fulamet!


cik no1: mcm iklan DIGI pulak.


atyn: sudi sudi. fresh oren satu!


Yern Ain: thanks. kita serupa :)


arque: tima kasih. biasalah, gedik kena lebih. mcm ko tak biasa gedik lak time kecik. dah besar baru control macho sikit :p