Sunday, October 25, 2009

hai awak, awak dan awak. crystal crystal! belilah belilah!

ho-ho-ho!


hai semua... harini mood aku baik. aku senyum cik mek molek je sepanjang hari. terasa macam nak baling coklat bentuk duit emas je kat korang semua.

atas sebab munasabab di atas, dan internet aku laju tanpa perlu POTONG streamyx dan apply WiMax broadband (aku harap korang tengok iklan kat TV dan tak blur membaca),

aku ada pengishtiharan istimewa. silalah kelik/peres pic di bawah.



ini business aku yang tengah rancak macam goreng pisang panas

crystal that we offered, far more cheaper compared to other places.
dan kualiti dia terbaik!

sesuai la korang nak jadikan hadiah untuk apa2 events/occasions macam Wedding, Birthday, Mother's Day, Anniversary, kasi Girlfriend, kasi Boyfriend pun buleh apa.

semenjak dua menjak ni banyak juga la orang order crystal ni untuk dijadikan door gift untuk wedding. dah jadi trend kot.
takkan nak kasi bunga telor je kan, masing2 pun dah ada telor.

ok, so sesiapa teringin nak order boleh direct bagi tahu SyidaDida or email je kat aku ok!

email aku: r_ihays007@yahoo.com

kalau nak order direct dekat SyidaDida mungkin lagi senang kot sebab dia lagi tahu macam2, tapi kalau nak bermesra dengan aku silakanlah email :p aku akan try reply ASAP

dan SPECIAL untuk korang semua, sesiapa yang order kat SyidaDida inform yang korang tahu pasal Crystal ni dari YobSumo, dan korang akan dapat SPECIAL DISKAUN! wa tak tipu punya.

dan lebih cantik menarik kau memang de bom, untuk followers/peng"comment" tegar aku, EXTRA DISKAUN untuk korang. just inform SyidaDida namanik/nickname korang kat blog apa ye!





eh tolong click/press nuffnang ad aku ek. tak ada advertisement kat situ pun click je ok. thanks!

9 comments:

atyn said...

haip .

tag: nak duit emas coklat uh .
ehem: masing2 pon ada telor . aku nak highlight kat cini bole ?
haha .

next time kalau aku rasa nak order aku bgtau ye yob .
n kalo bleh jadi rakan kongsi pon apa salahnya ! :}

peAnut said...

aww man!
bru nk sebot psl telor tuhh..
dlm byk2 ayt ko, itu je yg
ak plg ingt..muahaha

♣haNie♣ said...

hoh..
apsal br publish..
br td confirm order door gift utk anual dinner company..
aiyakk..

cik.no.one said...

klo klik nuffnag tu pon nape???
ape pekdah/fungsi die?

YobSumO said...

atyn: untuk u bolehla. rakan kongsi? tunggu i bukak cawangan kat zimbabwe, i kasi u manager in charge ;p


peanut: hah! lucah lucah!


hanie: alamak, cis beger la! takpe, takde rezeki lah tu, tapi every year ada kan? hehe. next year jgn lupa :)


cikno1: gua dapat generate some money baybeh!

BuLaN iTu aKu said...

hadiah kan untuk sayat

nadirah_nor said...

ceh ingt nk bg free gift ;p
soh beli rupenye..haha

Solehah said...

cantik oo..hai selamat kenal-kenal..

YobSumO said...

BulanItuAku: tunggu i kaya ok!


nadirah nor: free gift bukan bisnes la namanye :)


Solehah: crystal ke saya cantik? maaf, saya kacak. haha. kalau cantik belilah 1 2. selamat kenal kenal juga!