Wednesday, September 9, 2009

tahun ini masih tiada bunga api.

- aku mat bunga -


percaya tak. bulan November ni umur aku 20 tahun dan setiap tahun tahun sebelum ni aku masih main bunga api.

kakak 24 tahun

adik 17 tahun


kami kebudak-budakan ke?
ape erti puasa tanpa bunga api?
takda feel...




tapi tahun masih tiada kelibat bunga api.
adik nak SPM. yg lain kurang b'semangat.

mestila yg plg kecik yg paling excited kn. die tak panggil kita tak keluar.

tak rock la kalo aku yg panggil main bunga api. ish. pelik.







kami tak extreme?

kami main mercun juga.




mercun POP POP.

sebab tak bahya bleh di-baling kat kaki.

siapa nk jd isteri aku. sedia ya. kita main POP POP jugak nnt :)

9 comments:

mimie said...

first!! hehe aku pun same mcm ko.aku dah 26 taon skang.tp masih gile main bunga api,cuma gaya nye mengikut peredaran usia la...


mercun pop2 best!!

Yern Ain said...

mercun POP POP bole tahan lg. tp mercun segala macam yg nama unidentified tu memg x leh nk men. risaaau. haha.


eleh, ajak je la adik men same. SPM lmbt lg tu. hehe.

Cik Yuki said...

paling ske men mercun pop ehehe !
mmg best !
bunga api pn men gk tp tkot2 skit..
ehehe sengalkn sy ni? da mcm bdk 2taon je tkut men bunga api..men mercun pop jew.. :P

afrataidinbandaran said...

oi....adik ko baru 17 lah oi....

ape nih...umur adik sendiri pun tataw...lain lah kalo adek ko skolah agama...huhuh

paiseh said...

pesen rok juga ke lu ni?/

hahahaha..!!

YobSumO said...

mimie: haha. aku tahu slow n steady. tak bleh over excited. cover2 takut jiran nampak kn. haha.

yern ain: tgklah rasenye dah tak lama tu die bleh tahan. dtg seru wa kena teman la main skali. haha!

cik yuki: aha takut bunga api. satu pencapaian luarbiasa.

afra: sori2 aku dah btolkan. thanks.

paiseh: wa slow rock je. tp wa tak layan la lagu2 Khai. eh lu mcm Khai kn? haha.

Mael said...

aku x nak jd bini ko. tp aku nak main mercun pop gak. bleh x? jgn risau, aku x kan baling kat ko (aku mungking sedang menipu)

mein melon said...

meh maen bunga api kt umh aku jom! aku bli weekend ni :D

irarwww said...

mok jum main bunge api mlm ni