Saturday, September 19, 2009

Minta Maaf.

Di kesempatan ini ingin kumohon ampun dan maaf sekiranya sepanjang perkenalan kita melalui penulisan ku di alam maya ini pernah mengguris hati mana-mana pihak. Aku juga manusia biasa yang mengikut nafsu, dan punya cela. Harap di bulan yang Mulia ini bersama-samalah kita bermaaf-maafan.


marilah kita bergembira, dan SELAMAT HARI RAYA!







ikhlas dari hati,
YobSumo.




notakaki:
jemput aku datang rumah kalau korang buat open house ok. sebab perutku sentisa bouncy.
kalo yg jemput dah kerja sila sediakan duit raya. pelajar U lebih sikit kn?



oh! untuk flash mob post sebelum ini, aku dah alihkn sbb bsar sgt, burukkan blogku. kalo nak tgk bleh click sini.

3 comments:

Akmar Anuar said...

selamat hari raya weh!!
all the best utk final sekali!
hmmm..open house? msu nak buat ke eh? haha =p

YobSumO said...

Selamat Hari Raya juga Akmar!

yup all da best to u too. hah scary ar plak pk2 exam ni. MSU nk buat open house katne je, dpn surau, haha.

Mael said...

weh weh wehhhhhhhhhhh

letak balik posting yg sgt cool ituuuuuuuu

kat html tu ko tukar heights ngan width. Contoh mcm aku buat:

height="330" width="430

Btw, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...