Thursday, August 20, 2009

cerita suami-isteri atas katil

bila bossumo tido, satu rumah bleh dgr dia berdengkur. aku rasa cik puan besar je yg boleh sabar tido seblah die. isteri kn.

aku serius tak boleh...

so adelah satu malam bossumo tgh tido dan die mengigau

cik puan besar: pa... ooo... pa. ngigau ape ni (sambil menggerak gerakkan bossumo yg bercakap sorang2)

masih lg dalam igauan dan mata yg tertutup, bossumo menjawab...

bossumo: eh you ni bising la I tgh tangkap gambar ni...

cik puan besar: you tangkap gambar dgn siapa?

bossumo: dgn KRU

cik puan besar tergelak gelak. air mata mengalir alir. hbs satu2 bilik anak-anak die terjah. niat hanya satu, mahu perkembangkan cerita. esok pagi pasti bhn besar akan muncul... haha...

itu belom lagi msk crita bossumo mimpi jumpa ziana zain, lagi dasyat....

bossumo... bossumo...

walaupn terlambat wish disini sbb sibuk exam,
mahu wish mereka berdua, Happy 25th Anniversary
pd 04/08/2009
semoga kalian kekal bahgia hingga ke anak cucu

cucu? kakak pn blom kawin. haish



13 comments:

peAnut said...

hahaha~
sweetttO!!
hepi anniberseri bossumO n cik puan besOr..hehh =)

mein melon said...

kahahaha! i wonder if muke ko pun mcm tu ble ko kawen nnt syahir.. same gler!

Yern Ain said...

hahaha..lawak la..

pas ni jumpa AHAMAD JAIS ke M DAUD KILAU ke.. msti terjaga dgn mengejut.. esp m daud kilau.. sbb shining sangat.. hahaha..

YobSumO said...

peanut: nnt i sampaikn ucapan u

melon: haha ye ke? rmai dh b'kata begitu. cuma aku cerah die gelap. die kurus (time muda) aku tak berapa nak kurus.

yern ain: hehe! next time die tdo mesti pkai sunglasses.

aaina said...

alahai romantik gitu..menunggu cucu jew 2.ko knela cepat2 kawen!haha

btw slmt berpuase!!^^

pencacai najis kaya said...

knp kau diri mcm gorilla tadapat mkn pisang?

Nama.saya.Mel said...

kalau mimpi jumpa aku, macam mana la agaknya kan? hahahaha.........

wahaaaa.... syahir.... aku pnah nmpk gmbr kawin parents ko, tp tgk upclose kat computer lg obvious la keserupaan muka ko ngan bapak ko!!!

best nye ko. wpun baru 20 tahun usia ko, ko dah boleh predict camne muka ko tua esok...

░♥si lampu neon♥░ said...

heh apela bossumo nni..haha

YobSumO said...

aaina: aku kawen? haha berkurun lagi la.

sol: ade sapetah ckp kpala tak masuk camera la. so aku tepaksa ketotkn diri ku. bkn niatku.

mel: pergh. aku tak seronok langsung.

lampu neon: bossumo bossumo... :p

pencacai najis kaya said...

yeke hahaha sape soh jdk tggi. hahahaha. xpuas ati kau tggi. cis3 ahahaha

nanae said...

sweet gilak! ehehe
happy anniversary bossumo nd cik puan
:D

mimie said...

setelah berjam2 aku tension ngan keje,muke dah ketat sbb asek berkerut je.tibe2 aku tersenyum bace entry ni..cik puan besor mmg best ..sungguh pantas menyebar berita.


*tahniah,anda difollow
:p

YobSumO said...

sol: salahkn sperm dan ovum itu.

nanie: :>

mimie: cik puan besar mmg pantas dan tuntas. haha thanks btw.