Tuesday, August 25, 2009

aku lakukan dgn ikhlas hati

malam pertama terawih

SEMANGAT

pukul 8 dah chow chin chow

aku. kakak. ira. lokasi MASJID BESI, Putrajaya
nama sebenar: Masjid Mizan Zainal Abidin

masjid, fresh lg. mahu jd jemaah pertama.

wuduk dah ambil - set

telekung mereka dah pakai - set

kain pelikat dah sarong - set

baju melayu takda stock, baju bersih - set

songkok dah pakai - set

pagar dah tutup - set

radio dah on - set

kereta dah gerak - set




ALAMAK!

satu je lupa.

lupa pakai benda dlm kain.

kakak. ira.
WHAT!
kalo londeh kain kau kitorang tak tanggung.

aku.
ala, dah biasa dah :p

masjid ni open air ape, wa pn kena la berjemaah dgn konsep open air tu!



ini picto cilok. trima kasih Mr photographer

8 comments:

Yern Ain said...

hahaha.
nak nya tiba2 londeh.

pencacai najis kaya said...

hahahaha. kalau kene free show. pehhhhhhh!!!!!! nasebbbb~ hahaha

peAnut said...

msti kmu rase sgt
dingin kn kt mesjid tuh..haha~

Nama.saya.Mel said...

isk ko ni... kalo londeh x psl2 semua jemaah ada ketumbit kat mata, sbb terintai ko.

err... sbb tu ke kat dlm gmbr tu ko tunduk? ape la ko. gi je la guardian presint 8, beli spender pakai buang

YobSumO said...

yern ain: huh semangat.

pnk: waa tak bg pny free show ni. nak byr la :p

peanut: ha'ah solat2 tengiang2 suara ziana zain nyany lg dingin. haha!

mel: kaya dr kn sume ketumbit. wei spender pkai buang tu unt kaum mu aja kn. hehe!

mein melon said...

aaaaa!!! ko dah g masjid tu kee?? aku nk pegi jugaakk

Nama.saya.Mel said...

yob, ko guna saiz XXL. sure muat nye. hahaha

YobSumO said...

melon: ape ni bdk putrajaya sejati tak kunjung lagi. aku yg pinggir2 ni pn dah try test dah.

mel: ko dah start talk porno la. aku takleh layan. kang batal pose aku. haha!