Sunday, August 16, 2009

1 dari 25

tgk je portion nasi kat atas tu. kena balon 3 org ni


mnelah MOH tak kuar kn statistik 1 dr 25 org Malaysia ni ade bentuk tubuh SUMO terbaik.

restoran tak m'bantu lgsg. minyak murah, pnuh phosphate. telur dada masin gila garam satu senduk, nak org mati hypertension.


tak boleh jadi...


mari sedar ramai2. jom dpt bdn mcm Daniel Kerek atau Kati Pari!





ape kes nak jd food technologist badan gebeh kiri kanan ye tak?


Tips hari ini: kalau mahu diet btol2 jgn makan pisang malam2. pisang terbaik untuk breakfast tp bkn untuk dinner. terlampau tinggi carbohydrate dlm tu. igt igt!

7 comments:

sol said...

aku engineer to be. ade exception tak?

YobSumO said...

tak de, tak bleh, cannot cannot. lu pg jog pusing satu uniten. taskpn pg brenang2 dkt tasik indah tu (melly pny hobi)

pencacai najis kaya said...

eeeeeeeeew hahahaahhahaha jog 1 uniten? kurus la aku nnt hahahaha. berenang? tade teman buhsan je. nnt nak puase makruh berenang wakakakaka

Yern Ain said...

i kdg2 berpegang pd prinsip hidup utk makan. :)

mkn dan mkn lg. sebelum puasa.

paiseh said...

gua yg nak join grup sumo jugak ni nak kena buat apa??

mein melon said...

Dania Kerek = Danial Craig ke?? hahaha! tapikn syahir.. klo ko kurus, tak 'syahir' la namenye... ko xpyah kurus la syahir.. hehe..

YobSumO said...

sol: haha nnt hbs pose kita b'joget lambak di tepi pantai! bleh kurus gak.

Yern Ain: ohh prinsip tu bahye tu, kadang2 bleh la layan. takpe2, u tau ubat diri sendiri kn :)

paiseh: lu bkn sumo sejati. lu pg mkn ikan siakap la, jgn mkn ikan bilis je.

melon: ha'ah die lah tu. kna kurus lah mein, unt masa dpn yg lebih terang benderang.