Thursday, June 18, 2009

tag sambil berdangdut...

di-tag oleh nanaezain xiaojiae

1. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??

handphone gue, nak tgk nak tgk!

2. Apakah paling penting dlm hidup kamu?
diri saya, family saya, knowledge saya

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
kawin? kat Malaysia la, honeymoon... italy kot, kot la...

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
saya tak pernah bercintun :p

5. Adakah anda sedang dilamun cinta??
tidak, kadang kadang ya, lepastu tidak balik

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??
Cheng Ho, Wangsa Maju

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Angels and Demons, Dan Brown... aku nak tgk movie die! tp....

8. Apakah nama penuh kamu??
Muhamad Syahir bin Suhaimi

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau mak??
ikut masa dan kadaan yg akan memberi kelebihan kepada saya :p

10. Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya??
Kati Pari

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu.
buat masa skrg: melly, hady, shiekeen, hazmi, im, ruby, naim, ajad

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri??
pakaian dalaman dan stoking sahaja

13. Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?
Universal Studios

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu..
- name famous die nanie, ayah die zain
- die dan saya kenal di myspace
- die ade gaya2 yuna
- suara die tak tau lah mcm yuna ke tak
- die dlm kategori cun hahhahahaha.... (mesti kembang ni)

15. 8 perkara yang amat saya gilai
- udang goreng tepung
- ikan bilis belada, tp mst crispy
- handphone saya
- networking
- gitar walaupn masih tahap gampang
- oh saya minat gila Jason Mraz dr kechik2 lagi bkn sbb i'm yours (krg jgn pk bkn2)
- saya gila suka menyanyi + karaoke walaupn suara mcm lakhnat
- saya gila benci kena gigit nyamuk, satu bilik bau mortein seblom tido...

16. Pelukan atau ciuman??
motif soklan? kpd siapa di tujukan pelukan atau ciuman itu?

17. 8 perkataan yang sering diucapkan
- ha'ah laaaa
- apakah
- tak rock la babe!
- fisabilillah
- i'm on diet (dgn muka gampang bangga)
- ko dulu, ko dulu
- siot laaa
- oh ye ke! tak tau plak...

18. 8 buah buku yang paling baru di baca??
gila ape aku bace lapan buku skrg...
dah la 2 minggu aku cuti, next week bru start bace balik buku...
surat kabar utusan meloyar (pekataan basuh baju) aku selalu baca

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??
dah lame tak update mp4 ni, erm...
-Coyotes, Jason
-Live high, Jason
-The Remedy, Jason lagi
-Beauty in Ugly, skali lagi Jason
-Thinking of You, lagu dedication dr kati pari kpd aku
-Thanks for the Memories, Fall Out Boy
-Nine in the afternoon, Panic at the Disco
-Heartless, Kris Allen's version
-Bawaku Terbang, Fabulous Cat


20. Mari men'TAG' 8 orang lain...
sape yg ske kna tag ek,,, ok ok...
1) afra taidin
2) sol
3) Bidadari Exquisite
4) Alklaken
yg lain2 tu kalau mahu kna tag, kasi tau aku, nnt aku backlink kn krg!



ok aku dpt award lagi dr Bidadari Exquisite, thanks!

3 comments:

sol said...

akan gua wat! thankies :D

afrataidinbandaran said...

jap eh...in a rush...so bace ko punye entry pon in a rush...kang sy rjin, sy buat ye...

nanae said...

hahah
agak terkembang laaa
nd btw mane ade nanie laaa
nanae..hadoiii
hahahav ;p