Thursday, June 18, 2009

teka teki dr blogger boy

maybe ramai yg da tau, kalau tak tau try teka, kalau da tau diam diam je

dalam byk2 haiwan kat zoo, haiwan ape paling sexy?

OK SILA ABAIKAN TEKUK TEKUK DI ATAS,


tolong selesaikan yang ini,


ape dia jilat2, basah, cucuk.

jilat2 basah cucuk~

aku dah buntu dah ni, si SOL kasi kat aku, jom tlg jwbkn!
-otak kena bersih seblom drop comment-

12 comments:

sol said...

baboon. sbb baboon bontot kaler merah. kompem hahahaha

YobSumO said...

ok salah!

sol said...

eh shit. aku tarik balik.

jwpn die zebra. sbb bukak zip nmpk bra?

YobSumO said...

oh no! nampaknya ko da dpt! cpt nye org dpt teka! tak leh jd ni... kna delete entri ni!

nampak sgt teka tekuk ni senang!

sol said...

gua hebat bai. hahahahaha

ape dia jilat2, basah, cucuk.

jilat2 basah cucuk~

woot! orgasm habis

YobSumO said...

gila 18SX pny tekuk tekuk ni... ermm kna pk dlu...

ermm... OREO?

sol said...

salah

YobSumO said...

ish ni kena minta pertolongan ramai ni

sol said...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

paiseh said...

apehal teka teka kodi gini pun xleh jawab..?
misti sekor2 tak penah menjahit pakai jarum ngan benang ni.~

YobSumO said...

gila terel paiseh, part time jahit baju ni, dah terbiasa...

tahniah2!

sol said...

ceh paiseh hebaaaaaaaat XD