Sunday, June 7, 2009

kamu pernah rase bersalah lpstu kamu rase kamu betol?

ok seriously aku x suke ade perasaan begini especially jika ia berkaitan dgn org yang baik dgn aku

aku punya lawak --> gila cipan gambang taik kucing

atau

die yang hilang sense of humor?

ok aku da takut ckp ngan die skarang... stiap ape yg aku cakap, tulis die tersentap... baik aku diam

tp knape die emo? pnat kje? pnat blajar... ataupn mmg wanita suka emo? eh dlu die ok je...
semua org kerja, blajar, ade personal problem tp kna lah pandai handle, jgnla murung je...

aku rase aku masih normal sbb bukan aku sorang saje kena penangan die... nasib baik

walaupn aku lelaki tp aku ade perasaan gak wei, kalo aku tegur kt ym mcm ni
"hallo ___ sihat? nnt kita keluar sesame ek, this week aku bz exam nnt hbs exam la kta jumpa"

die reply satu ayat ni je...
"x payah kluar pn xpe aku xde mase aku banyak keje"

tenganga mulut aku bace nasib baik xde lalat time tu
x tau kalau itu cara org tulis dkt UK... aku x tahu, aku x pnah pg UK, queen Elizabeth x pnah jemput aku pg istana die...
kalau kau adalah aku, ape yg ko rase?

aku lg rela die jawab begini,
"boyod, aku tgh bz jgak skarang, nnt kita cari time sesuai ar gather ramai2 balik..."
aku lebih rase bercakap dgn kawan lama begini...

kadang2 aku rase bersalah melawak x kena timing but then aku rase, haha sape yg bersalah ni?

10 - 15 kali gak aku pikir mahu publish ke tidak entri ni sbb kemungkinan besar die bace... alang2 da jadi baik die tahu...

WEI AKU TETAP SUKA KAWAN DGN KAU! kau dlm list kawan sepanjang hayat,

sorry...

9 comments:

apik said...

pernah2..
rule no 1: senior always right..
if seniors wrong, refer back rule no 1..

YobSumO said...

haha xde senior la, kitorang same umur.. hehe...

Nama.saya.Mel said...

oh, aku tau sape... ala, x yah la sedey.. tgh dtg bulan kot...

btw,
boyod, aku pon bz gak skang, nnt lps aku brenti keje kite kuar sesame k!

eh, boyod? hahahaha.... sgt chomel itu nama!

sol said...

kau chill sudey. pmpn sll ade off day. mane tau mase kau burak ngn die, ikan die br dijenazahkan. mane tau kan?

aku sll rs laki patut paham wanita pada bile2 mase pn. tah. perasaan aku r.

hee :D

aaina.dahlia said...

chill k..

die ngah tader mood kowt!
mesti ngah stress or wuteva..

err..aku tgh memikir patot kew aku pangel ko boyod sikalang?:) eheh,gurau2!jgn mara ey nt kne jual..

YobSumO said...

nama.saya.mel: kalo ko x tahu aku x tau nak ckp ape :p mel boyod tu ko x leh gna next time aku jumpa ko, aku da slim lidi da...

sol: yup aku stuju kna paham, aku pn slalu buat dek je kalo kadang2 jd, tp benda ni dah mcm x kna since a few months back... die lame sgt kot in mourning sbb ikan die mati :p

aaina.dahlia: X BLEH wahhahaha itu bahasa aku ngan si debab atau dgn si boroy, kalo ko dah join da club bru bleh panggil mcm tu...

Akmar Anuar said...

kalo kamu masih suke nak kawan dengan dia, maafkanlah dia..
maybe dia ada problem yang menyerang otak saraf dia sampai dia boleh tulis ayat yang tak brape friendly tuh..

-alklaken- said...

ooo... kat blog ley post comment ek? gile ketinggalan ak huhuhu~
bdw ak rase die camtu coz die ad prob ar. penah die kate yg die ad prob sbb tu xde mood nak lyn lelawak ko dowh...
yg pntg, ak nak ko tau yg die xde isu ngan ko. :)

YobSumO said...

bagus la dia xde isu dgn aku... ok aku diam je lpsni... ape lagi nak buatkn, kalo org x bleh diusik ni... fine