Wednesday, June 17, 2009

crush

dalam hidop aku ini 1st time aku ter"crush" dgn budak yg lagi muda dari aku, nak tau sape?




















Taylor Swift

hehehheheheh...
rambut die pergh!
ko nak join aku tergoda? jom tgk video bwh ni...



satu je pesan aku kat Cik Swift, jangan tekangkang kangkang sgt bleh tak? you tu perempuan, tak manis la...



choop!
eh td aku tgk crita drag me to hell kat alamanda dgn sahabat2 karib... sumpah crita hantu klakar, aku dah lame tak tergelak pecah perot dlm cinema, crita die tekejot2, kalau kau tanya aku, aku tak menyesal byr 6 hinggit... eh die bukan mcm scary movie, die lebih serious...

9 comments:

sol said...

aku ngn mmber td tutup mate+telinga almost stgh cte tu. cte hantu tu buat sy takut ke toilet. tenkiu. paranoid3~ ngeh3

korg mesti bantai gelak. ktorg bantai jerit2. shoot hahahah

sol said...

telor swif sgt cun kan?

YobSumO said...

haha ape kes jerit2, tutup mate tutup telinga, xde virus H1N1 pn... tp tersentap gak la kadang2, bergoyang kerusi huhahahahhahaha

kitorang mmg gelak mcm lakhnat td!

YobSumO said...

haha telor pretty, kati pari hot!

sol said...

setudu.

oih. siot. gelak tak time hantu nari2 cam palat? hahhahahahahhahahahahahhaha bodo je. aduh. last2 tade pn hantu. nenek 2 je ade. gelimat gile.

YobSumO said...

haha tak boleh te pk hantu tu nak buat tarian gelimat... SIOT gila la!

sol said...

aduh, bikin gua gelak hahahahahahahah

dino said...

nasib baik taylor switch on
miley panggil taylor datang kampung wat concert
miley lagi hot
HAHAHA

YobSumO said...

salah2 kati pari paling hot!