Tuesday, May 12, 2009

korang pandai kn... tekalah

tidak sesuai untuk bacaan bawah umur
  • mempunyai cendawan atau pensil di antara peha kanan dan kiri mereka...
  • attention seeker... akan MENJERIT spt meroyan, bercakap dengan SANGAT KUAT sehingga orang keliling perasan kewujudan mereka yang tidak brape boleh diterima
  • jaga keterampilan sangat2
  • bermulut jahanam
  • dielah bagus, dielah btol, dielah winner dan tidak sekali2 menjadi org yg kalah
  • ade semua apa yang orang ada... tahu semua ape yg org tahu... sgt up to date die kata... padahal....
  • suka pakai singlet dan short unt clubbing, kata die itu hot dan sgt fashionable
  • amalan one night stand jd pilihan
  • tertarik dgn cas bateri yg sama
  • suka "memberi" atau "menerima" pada hari krismas atau perayaan2 lain... dlm kes ini lebih "menerima"
siapakah dia ini? aku x perlukan nama harap maklum

minta maaf jika tulisan ini dianggap mendiskriminasi... tp bukan sume dr golongan itu seperti dijelaskan di atas... ade yang ok...

uhh tidak larat melihat benda ini berlaku setiap hari... berubalah wahai insan!
!!pekak telinga aku, sila berhenti menjerit!!

8 comments:

Aphra_(T)Bandaran said...

sapa ya?? manusia murtad atau manusia tiada adat?

cawan & gelas said...

wowowwowow.....rasanya patik tahu siapakah gerangan orang yang tuan hamba maksudkan itu...tak tau la btetut ke tak..ngehngeh

sol said...

heee gua penah dpt bos mcm org tesebut. tp die xone nite stand n xpakai cemtu. but i tell u, mereka sgt tip top wat keje. keje jln. leadership quality superb.

sol said...

eh wait. aku rs tu bkn ciri2 bos aku. hahahahahahahahahah


SORI BOS!!!~

YobSumO said...

aphra: mereka x murtad tp mmg tiada adat...

cawan: kawan, pastinya anda tahu... kn kita tinggal sebumbung...

sol: ohh bos kamu itu di sudut yg baik la tu x one night stand dan x pakai mcm itu... yg pakai mcm tu lebih pada "menerima" BUKAN "memberi"
dpt tangkap x "menerima" tu?

nanae said...

woaa,sgt bermakna.hmhmhm

LavENDer Wind said...

bagus tulisannya, mungkin aku boleh meneka, tapi biar aku simpan tekaanku saja...bagi aku utk meneka saja tp utk penulis dia lebih tahu utk siapa...

**salam singgah
jemput/follow blog aku juga

YobSumO said...

nanae: part mana yg sgt bermakna tu? haha...

lavender wind: ya mari kita follow menfollow!