Wednesday, March 18, 2009

quote baru aku

kat header tu kiranya quote baru aku la - D: it is written -... (btol ke pgl quote?) ntahla...

aku tgk kat kamus besta aku, quote bermaksud:
repeat in speech or writing (words previously said or written by another person)

so aku rase btollah kot, sbbnya quote ni diambil dr film Slumdog Millionaire, quote tu muncul lepas habis drg kissing, before drg dancing at the end of the movie...

Jamal (Dev Patel) and Latika (Freida Pinto) berjoget hip hop + zapin

mcm korang tahu, Slumdog Millionaire adalah crita yg berbajet kecil dan menang best picture (best movie) time Oscar haritu...
sebagai org yg bercuti aku pn menghabiskn mase m'dunlod movie2 yg spatutnya aku tgk samada aku bz time blajar haritu ataupn movie2 yg x sampai Malaysia lg....
crita ni mmg best n deserve la menang Oscar haritu... story line die sgt simple n mudah nak phm tp di interprete dgn sgt baik! so sape yg x tgk lagi tgk ok!

ha, haritu nonton Dragonball Evolution same melly n hady kat alamanda... best jugak walaupn GOKU die mat saleh... byk action2 yg buat aku ckp SMART! tp x bleh blah bila 2 kali diungkapkn, "the 1st rules is... there is no rules", aku rase phrase itu sgt bodoh...



lpsni mahu tonton The Curious Case of Benjamin Button plak sbb sudah hbs dunlod da... org kate best... ape lg ek movie yg best? Milk? hem... sesape ade idea... member2 putrajaya nnt kita pg tonton Talentime ok!


currently listening to:
  1. Dead and Gone: TI feat Justin Timberlake
  2. The Climb: Miley Cyrus
  3. The Dynamo of Volition: Jason Mraz

7 comments:

aainachentak said...

woa sudah ada banner baru!
ini yg aku cemburu sama org bercuti neh.haha :D

gosh..m lookin forward 2 watch talentime! yasmin..wut else we can expect aite.. ;)

Y E R N ain said...

me tuning to dead n gone jgk!

[siti] said...

halu. thanks for visiting.

utk events skrg pun mmg ade ambik. Cuma agak jarang2 dah skrg sbb laptop rosak. n nk start balik la ni sbb baru beli baru. huhuhu. mari tgk bf baru saye!!

yup, i lurve portraiture the most, esp kids.

afy sufy. said...

hhahaa
iya
slumdog millionaire mmg best

nk tgk dragonball!!

the curios case of benjamin button
xlah besr sgt
;D

thanxx singgah

apik said...

ada kemajuan..
sila perbaiki background color..
hehe..

peAnut said...

woooO..
byk mOvie besh..tp dOn't hav
tyme 2 watch it..aishh..
tp talentime perluuu!!!!
huhu

YobSumO said...

baikla en apik