Saturday, March 7, 2009

Jason Mraz live in malaysia! great concert!


ya aku sgt terhibur! waaaaaaaaa! aku tahu yang entri ini di post setelah 2 hari concert berlalu.... sbbnya aku tgh bz banget dengan exam dan juga rumah swa ku di shah alam itu x dpt internet connection sudah lebih kurang 2 minggu...

ok concert ni 4mac haritu tp kerna sgt teruja maka 4feb haritu aku da bli da ticket die... dan nasib baik ticket dgn harga yg aku mahukn itu dibeli awal2 kerna jika terlambat aku akan mendengar ayat ini, "that ticket sold out already lah, we have another ticket but it's different from what u had request laah" org Malaysia mmg suka ckp lah... sbb prime minister kta kan Pak Lah...


aku pegi nonton dgn roomate aku di matrix dlu, IM yg sgt hyper n gla2 juga sudah kurus....
overall mmg sgt puas hati dgn jason's perfomance that night.... tp.... stadium die mcm cit! btol... stadium negara aircond x rase langsung yg ade kipas2 besar n mmg sgt tidak cukup... aku yg dudok pn bepeloh apetah lagi yg berdiri!

aku xde mood tangkap gambar sbb bz ngan video cam hehe... so ini je yg ada...

xpa igatan ku masih kuat walaupn telah 2 hari berlalu.... mari aku kongsi ape yg mnarik ya...
  • sampai sne kul 7pm stelah kembung makan McD kat kl central, no rush coz we already bought the ticket n not booking it by phone...
  • kelibat artis2 popular kelihatan... wahahaha~ aku sudah hampir mahu mencapub unt diinterbiu oleh 8tv... drg asik tny "do u have anything to say to jason mraz?" soklan tidak membina.... haha padahal aku kelu, hehe~
  • concert start dlm 8.20pm walaupn spatutnya kul 8pm sbb nak tgg stadium pnoh kot...
  • stadium sgt pnoh, tiada kelihatan satu seat pn kosong, dan jika anda berdiri, anda x boleh bergerak hanya terkinje kinje setempat.... teringat time skolah lari setempat, mcm tulah....
  • jason mmg best, opening yg sgt bgs dgn sume lagu yg aku tau so bleh la memekik skali, hehe... appearance sgt la santai, x pakai kasut pn, igtkn elyana je mcm tu...
  • pemain2 trumpettt die pakai baju FAM tu... majulah sukan unt negara Malaysia... mungkin die tahu prestasi bola negara malaysia yg sgt MEMBERANGSANGKAN!
ok, aku skrang tgh lagi blajar mcm mane nak transfer dr dvd video cam ke computer, n lepasni mcm mane nak upload video dr pc ke youtube sbb bru 1st time aku buat acct kat youtube, hehhe~ take time la jugak...

mmgla supposedly x bleh bwak sbarang bahan merekod.... even camera pn x bleh... tp aku x phm pakcik RELA yg check beg aku tu... gna torchlight bagai, pastu bleh tanya aku xde camera ke? padahal camera tu dpn mate die je... aku rase die x tau kot camera tu ape, die main sebut je... haha... so tgg update ekk kalo2 aku bjaya menguploadkn video itu di youtube nnt....

4 comments:

apik said...

huh.. seronoknye..

aphra_fashamxi said...

bangang btol pak cik RELA tuh...haha

memang bongok tech...

aainachentak said...

jason.!!!
i'm yours.!!

haha *gewdick* :P

.AzFaRuL. said...

jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles. jeles.