Friday, March 20, 2009

hallo En. Mohd Ismail !

ok mula2 dgn nada gembira... HI EN ISMAIL! ape kabar?
en ismail telah buat satu contest yg boleh dkatan menjadi tumpuan semua para blogger mase skrg... kalo korang x tahu lg n mahu join pg la kat sini --> Mohd Ismail (dot) Net

wei! die bg iPod shuffle dowh! stakat ni da dapat 1 ticket da sbb become his follower kat twitter... hehe... so skarang ini mahu 5 lagi tickets by posting this entry la... so totalnya adalah 6 tiket da aku ade, mnambahkan possibilities aku dpt iPod itu...

ape aku nak buat ngan iPod tu nnt ek? haha aku sudah punyai creative zen v plus mp4 player sbenarnya... ok jual mp4 aku la... so sape yg nak bli mp4 aku sparuh harga doa2 aku dpt iPod tu ek!

back to the topic, aku rase tidak patut aku dpt ticket tu tanpa tahu ape2 ttg blog En Mohd Ismail... baru aku tahu kami punyai persamaan iaitu meminati subjek KIMIA walaupn die digoda lecturer nya tetapi aku tidak... hehe~ aku rase pointer En Mohd Ismail ni kat matrik mst gempak kn, so die dpt la blajar chemical engineering, aku plak minta major chemistry je haritu, tu pn x dpt... last2 jd la food technologist, yg kimia nya hny blajar 1st sem dan sikit2 di subject spt biochem, food biochem etc etc... (sbenarnye aku x sure sgt sbb baru hbs 2nd sem).

lepas membaca beberapa entri En Mohd Ismail, aku kagum jugak dgn penulisan die... x tipu! especially yg ini, Malaysia Perlukan Pemikir & Idealis, Bukan Perebut Kuasa atau Penyanyi Segera... aku suke sbenarnya penulisan isinya berat tp ditulis dgn bersahaja... good job!

ok, hopefully I'm lucky enough to become the winner for that contest! haha sorry la En. Mohd Ismail, saya x punyai video spt yg lain2 tp saya percaya rezeki x kemana, kalo ade 1 ticket pn bleh menang gak... yg byk2 ticket tu jgn terasa lak... aku x punyai maksud tersirat unt korang... haha~

3 comments:

abdus said...

ala.. x perlu buat video. gmbr pun dah ok. :D

aphra_fashamxi said...

aderarlah dalam doploh markah camtuh....lol

jauh gak lah nak g band 5...hohoho

mein melon said...

naaakkk... ko jual bpe syahir? aku bosan la ade fon xde mp3 neyh..