Wednesday, March 11, 2009

baru aku tau suara aku sumbang...

kawan aku ckp masalah pitch time nyanyi tu maksudnya sumbang la....

aku igt slama nie aku nyanyi biasa2 je xde la sedap dan xdela x sedap...
so td aku pn experiment nyanyi lagu i'm yours sambil aku record la pakai voice recorder kat Vista ni... pastu aku dgr balik, waaa x sedap gla, sgt sumbang!

aku x puas hati so aku nyanyi lagu i will be plak yg skrg ni jd single leona lewis tp itu lagu avril kn, so aku record n dgr balik, wow! still sumbang x terkata....

so minta maaf la kat sume org kat skeliling aku yg pnah dgr aku nyanyi secara sumbang, aku x sengaja n x prasan... sorry ek! wahahah~

5 comments:

mein melon said...

ahahaha~! aku x pnah dgr ko nyanyi syahir.. ltakla yg ko record tu kt blog ko ni.. nk dgr!

syahir suhaimi said...

hahaha... nntla aku blajar main guitar btol2 dlu nnt aku record n letak kat youtube tp ko kna tgg lagi setahun la... wahahah~

Melly said...

tau x pe.. tp baik jgn letak. aku takut leh bwk nightmare je! nononono....

syahir suhaimi said...

x kisah ko tgg setahun lg aku letak sbb mein da request! hahahha~

aainachentak said...

hahaha aku tringat mse duduk kolej dlu aku suka nyanyi kuat2.smpai bilik sebelah pown boleh dgr.then aku realise sora aku sbnrnya sgtlah x sedap sbb itu tiap x aku nyanyi org sengih2 tgk aku.hailaa =.='